Ο Μουρίνιο ρίχνει άκυρο στον Κριστιάνο

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος κόουτς προτιμάει να επικεντρωθεί στον Μοράτα παρά στον συμπατριώτη του!

Real Madrid's coach Jose Mourinho from Portugal embraces Cristiano Ronaldo from Portugal after a Champions League round of 16, second leg soccer match against CSKA Moscow's at the Santiago Bernabeu Stadium, in Madrid, Wednesday, March 14, 2012. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's coach Jose Mourinho from Portugal embraces Cristiano Ronaldo from Portugal after a Champions League round of 16, second leg soccer match against CSKA Moscow's at the Santiago Bernabeu Stadium, in Madrid, Wednesday, March 14, 2012. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Η "mirror" στη διαδικτυακή της έκδοση, πριν από μερικά λεπτά, αποκάλυψε ότι ο "Special One" δεν ενδιαφέρεται να προχωρήσει την υπόθεση της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στο "Θέατρο των Ονειρών".

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή είναι να κάνει focus στον νούμερο ένα στόχο του από τη Ρεάλ Μαδρίτης που είναι ο Αλβάρο Μοράτα.

Τις τελευταίες ημέρες, εκατοντάδες δημοσιεύματα έκαναν λόγο για εντολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο επιτελείο του να τρέξει όλες τις διαδικασίες της επιστροφής του στη Γιουνάιντετ.

Υπολόγισε όμως χωρίς τον ξενοδόχο και όπου... ξενοδόχος βάλτε Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος θέλει πρώτα απ'όλα να λύσει τα προβλήματα που έχει στην επιθετική του γραμμή και όχι να σπαταλήσει εκατοντάδες εκατομμύρια για τον απόλυτο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Για τον Μουρίνιο o Μοράτα είναι ιδανική και φθηνή λύση για την μπροστινή γραμμή και αυτή θέλει να προχωρήσει.

Πάντως, σε πολλούς δεν προκαλεί εντύπωση το... άκυρο του Μουρίνιο στον Ρονάλντο, γιατί οι δύο άνδρες δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων, έπειτα από την κοινή τους πορεία στη "Βασίλισσα"!

Να σημειωθεί ότι πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεκαθάρισε με χθεσινές του δηλώσεις ότι καμία πρόταση δεν έχει έρθει στο "Μπερναμπέου" τόσο για τον Κριστιάνο όσο και για τους Μοράτα, Χάμες.

Photo Credit's: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK