Ο Μουρίνιο θέλει να κλέψει τον Μόντριτς από την Ρεάλ

Ιταλικό ρεπορτάζ θέλει τον Ζοζέ Μουρίνιο να σκοπεύει να πάρει ως ελεύθερο στη Ρόμα τον Λούκα Μόντριτς. Το συμβόλαιο του Κροάτη με τους Μαδριλένους εκπνέει.

Real Madrid's Luka Modric celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει AP

Παραμένει άγνωστο εάν ο Λούκα Μόντριτς θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η συμφωνία των δύο πλευρών εκπνέει το καλοκαίρι '23.

Ο Κροάτης χαφ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Κατάρ και όπως είναι λογικό μέχρι να τελειώσει τις υποχρεώσεις του δεν λέει τίποτα για το μέλλον του.

Ωστόσο, ένα δημοσίευμα στα κροατικά Μέσα που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες του ιταλικού ραδιοφώνου Radio Radio, αναφέρει ότι η Ρόμα θέλει τον Λούκα Μόντριτς στην πρωτεύουσα. Χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ γράφει ότι ο Κροάτης λίντερ είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Παράλληλα, γίνεται λόγος και για το συμβόλαιό του αφού η Ρόμα θα πρέπει να ανταγωνιστεί τα 19.000.000 ευρώ που του προσφέρει η Ρεάλ. Ο Μόντριτς, πάντως, έχει αναφέρει στο παρελθόν πως θέλει να μείνει στην Μαδρίτη και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Διαβάστε περισσότερα

Καμίνσκι: Ήθελε την Έβερτον, αγόρασε τον Παναιτωλικό

Καμίνσκι: Ήθελε την Έβερτον, αγόρασε τον Παναιτωλικό

Στο Ολλανδία - Αργεντινή ο Ντι Μαρία θέλει εκδίκηση από το χειρότερο αφεντικό της καριέρας του

News 24/7

24MEDIA NETWORK