Στο Ολλανδία - Αργεντινή ο Ντι Μαρία θέλει εκδίκηση από το χειρότερο αφεντικό της καριέρας του

Η φάση των οκτώ του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει το Ολλανδία - Αργεντινή και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε αν ο Ντι Μαρία θα πάρει την εκδίκησή του.

Manchester United's manager Louis van Gaal, left, speaks with Angel Di Maria during the English FA Cup Fifth Round soccer match between Preston and Manchester United at Deepdale Stadium in Preston, England, Monday Feb. 16, 2015.  (AP Photo/Jon Super)
Ντι Μαρία και Φαν Χάαλ το 2015 (AP PHOTO/JON SUPER)

Αύγουστος 2014 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγάζει από τα ταμεία της 75.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Άνχελ Ντι Μαρία μετακομίζει στην Αγγλία και οι περισσότεροι πιστεύουν πως θα ηγηθεί των Κόκκινων Διαβόλων.

Μόλις ένα χρόνο αργότερα ο Ντι Μαρία παίρνει το αεροπλάνο για να εγκατασταθεί στο Παρίσι. Η Παρί πλήρωσε 63.000.000 ευρώ και τον έκανε δικό της για να τον γλιτώσει από τον εφιάλτη του Όλντ Τράφορντ. Ο σπουδαίος αυτός παίκτης αποτελεί γεγονός πως πέρασε και δεν ακούμπησε στην Αγγλία.

Οκτώ χρόνια μετά η ποδοσφαιρική μοίρα φέρνει τον 34χρονο πλέον εξτρέμ αντιμέτωπο με τον άνθρωπο που θεωρεί ότι του έκανε το απόλυτο κακό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον δύσκολο Λουίς Φαν Χάαλ.

Αργεντινή - Ολλανδία στους οκτώ του Μουντιάλ 2022 (09/12, 21:00) και στον απόηχο των πρόσφατων δηλώσεων του Αργεντινού επιθετικού:

"Το πρόβλημα μου στο Μάντσεστερ ήταν ο προπονητής. Ο Φαν Χάαλ είναι ο χειρότερος προπονητής της καριέρας του. Θα έκανε τα πάντα στο γήπεδο κι αυτός θα μου έδειχνε τις λάθος πάσες. Δεν ήθελε τους παίκτες να είναι πάνω απ' αυτόν".

Διαβάστε περισσότερα

Βραζιλία: Έφτιαξαν το δικό τους Μέσι, τον λένε "Μεσίνιο" και τον θέλει όλη η Ευρώπη

Μουντιάλ 2022: Απίθανο! Ο Κας έκρυψε τις φανέλες των Μέσι - Εμπαπέ στο πιο ασφαλές μέρος

Ρονάλντο: "Φερνάντο, φεύγω" η απειλή του Κριστιάνο στον Σάντος

News 24/7

24MEDIA NETWORK