Ο Μουρίνιο θέλει στην Ρόμα τη νέα σεζόν τον φορ των... 333.000.000 ευρώ

Εάν ο Μουρίνιο παραμένει στον πάγκο της Ρόμα τότε θα κινηθεί για επιθετικό και έχει συγκεκριμένο όνομα στο μυαλό του.

Roma's head coach Jose Mourinho gestures during a Group C Europa League soccer match between Betis and Roma at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 13, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα κόντρα στη Μπέτις για το Europa League AP

Το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ρόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο εάν ο Πορτογάλος παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας τότε -σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα- έχει κάνει φόκους στον επιθετικό που θα ήθελε να έχει στο ρόστερ του τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον Ρομέλου Λουκάκου τον επιθετικό που για χάρη του ομάδας όπως οι Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Ίντερ έχουν δαπανήσει πάνω από 333.000.000 ευρώ στο σύνολο.

Ο Βέλγος είναι παίκτης της Τσέλσι, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Ίντερ, και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στο Λονδίνο. Και η Ίντερ, φυσικά, θέλει να κρατήσει τον Ρομ, όμως, η υπόθεσή του θα πάει 100% μετά τον τελικό της 10ης Ιουνίου στο Champions League.

Το συμβόλαιο του 30χρονου φορ με τους Μπλε εκπνέει το 2026 και οι προσδοκίες τους για να πάρουν πολλά χρήματα από μία ενδεχόμενη μεταγραφή του δεν πρέπει να είναι δα και οι μεγαλύτερες...

Διαβάστε περισσότερα

Σιμεόνε: "Έστειλε" δημόσια παίκτη του στην Μπάρτσα

Ο Μέντες μυρίστηκε χρήμα/πρότζεκτ και σπρώχνει σε συγκεκριμένη ομάδα τον Φέλιξ

Η πανίσχυρη Μόντζα τελείωσε τα όνειρα των Γιουβέντους - Μαρσέιγ

News 24/7

24MEDIA NETWORK