Σιμεόνε: "Έστειλε" δημόσια παίκτη του στην Μπάρτσα

Πως ο Γιανίκ Καράσκο έχει την ευκαιρία να πάρει μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης, δήλωσε ο προπονητής των Ροχιμπλάνκος, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone smiles as he attends a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Για την ευκαιρία που έχει ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιανίκ Καράσκο να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Αργεντίνος τεχνικός, ανέφερε πως παρά το γεγονός πως δεν θέλει να χάνει χρήσιμους για τον σύλλογο ποδοσφαιριστές, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του Βέλγου, ανοίγοντάς του την πόρτα σε περίπτωση που τηρηθούν οι προβλεπόμενοι όροι.

"...Ο Γιανίκ Καράσκο έχει την ευκαιρία να πάει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία γι αυτόν. Θέλω να μένουν στην ομάδα οι καλοί παίκτες αλλά αν θέλει να φύγει, τον ευχαριστώ για όλα..."

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Βέλγου μέσου με την Ατλέτικο Μαδρίτης εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 με την ρήτρα αποδέσμευσής του να είναι στα 20.000.000 ευρώ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά, "βόμβα" με τα οικονομικά του: Ποια 200 εκατομμύρια; Τόσα του δίνει η Αλ Ιτιχάντ

Μπάγερν: Ο Ντέιβις σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις για νέο σύμβολαιο, οι δύο σύλλογοι που "καιροφυλαχτούν"

Μπάγερν: Ο Τούχελ έφαγε την πρώτη "χυλόπιτα" για τη θέση του φορ

News 24/7

24MEDIA NETWORK