Ο Μουρίνιο τον "κάρφωσε", αυτός είναι υπεράνω και γυρίζει και το άλλο μάγουλο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τον χαρακτήρισε τον χειρότερο προπονητή στην ιστορία της Premier League όμως όσοι περίμεναν δυναμική αντίδραση από τον Φρανκ Ντε Μπουρ την... πάτησαν. Δείτε πώς απάντησε ο Ολλανδός τεχνικός.

Ajax coach Frank de Boer, right, and Real Madrid coach Jose Mourinho, left, watch their players during the Champions League Group D soccer match at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Wednesday Oct. 3, 2012. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax coach Frank de Boer, right, and Real Madrid coach Jose Mourinho, left, watch their players during the Champions League Group D soccer match at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Wednesday Oct. 3, 2012. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Όσοι περίμεναν αυτή την κόντρα να "παίρνει φωτιά" μάλλον απογοητεύτηκαν. Μετά τον καταλογισμό ευθυνών από πλευράς Φρανκ Ντε Μπουρ στον Μουρίνιο με αφορμή τον τρόπο που χρησιμοποιεί ο Πορτογάλος τον Μάρκους Ράσφορντ ("δεν του δίνει ευκαιρίες") και την απάντηση του "specia one" πως ο Ολλανδός ήταν ο χειρότερος τεχνικός επί ημερών Premier League (είχε μόνο ήττες στην Κρίσταλ Πάλας), είχαμε... συνθηκολόγηση.

Εκείνος δε που ανέλαβε να θάψει το τσεκούρι του πολέμου και να κουνήσει λευκό μαντήλι ήταν ο Ντε Μπουρ, με τον πρώην τεχνικό των Πάλας, Άγιαξ και Ίντερ, όχι μόνο να φροντίζει να ρίξει τους τόνους αλλά τείνει χείρα φιλίας προς τον συνάδελφό του.

"Παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου για τον Ράσφορντ. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Μουρίνιο, η δική μου ήταν μία απλή τακτική ανάλυση που είχε να κάνει με τον τρόπο παιχνιδιού που είναι εντελώς διαφορετικός σε σύγκριση με των Ολλανδών.

Η φιλοσοφία του Πορτογάλου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διαφορετική και αν ταιριάζει σε αυτούς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", δήλωσε αρχικά ο Ντε Μπουρ στην εφημερίδα της πατρίδας του "Algemeen Dagblad" και συνέχισε:

"Ο Μουρίνιο; Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν, έχει κερδισει πάρα πολλούς τίτλους και είναι πάρα πολύ ικανός να καταστρέφει το παιχνίδι των αντιπάλων. Για αυτό έχω πάρα πολλά να μάθω από αυτόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK