O Μουρίνιο "ζηλεύει" τα... 182 εκατ. του Κλοπ!!!

Πιο ειλικρινής από ποτέ ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεσπάθωσε κατά της ίδιας του της ομάδας στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Πορτογάλος θέλει μεταγραφές και δεν τον κρύβει, ενώ παράλληλα δείχνει ενοχλημένος που η Λίβερπουλ επενδύει πλέον πολλά εκατομμύρια στην αγορά για παίκτες.

O Μουρίνιο "ζηλεύει" τα... 182 εκατ. του Κλοπ!!!
AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποθέωσε τους βασικούς διεκδικητές της Premier League, ξεκαθαρίζοντας στους διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως "καίγεται" για προσθήκες προτού κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία (ολοκληρώνεται την Πέμπτη).

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν δώσει φέτος... μόνο 83.000.000 ευρώ για τρεις ποδοσφαιριστές, ποσό που δεν συγκρίνεται με πέρυσι και πρόπερσι που ο Μουρίνιο άγγιζε τη "200αρα" για ικανοποιηθούν οι επιθυμίες του.

Μιλώντας, μάλιστα στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ, ο 56χρονος είπε πως η διοίκηση της ομάδας του γνωρίζει πολύ καλά ποιους παίκτες θέλει ενώ παράλληλα εκθείασε τα υπέροχα ρόστερ των Τσέλσι, Τότεναμ και Σίτι.

Εννοείται πως ο "Μου" δεν θ' άφηνε εκτός την Λίβερπουλ και τον... αγαπημένο του Γιούργκεν Κλοπ για τον οποίο είπε την εξής μεγαλειώδη ατάκα: " Υπάρχουν και ομάδες που επενδύουν, όπως η Λίβερπουλ που αγοράζει τους πάντες και τα πάντα! "

Τα 182.000.000 ευρώ που έχει... σπρώξει ο Γερμανός για να ενισχυθεί του έχουν κάτσει άσχημα του Ζοζέ, το λέει ο άνθρωπος δεν το κρύβει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK