Ο Μπαλοτέλι σκοράρει πλέον και... εκτός έδρας!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι όχι μόνο επέστρεψε στα εκτός έδρας γκολ σε πρωτάθλημα μετά από 18 μήνες αλλά οδήγησε την Νις και σε μία σπουδαία ανατροπή που την κράτησε σε τροχιά τίτλου!

Ο Μπαλοτέλι σκοράρει πλέον και... εκτός έδρας!

Την περασμένη εβδομάδα είχε στο ενεργητικό του ένα γκολ και μία ασίστ κόντρα στην Μπορντό και οδήγησε την ομάδα του σε σπουδαία νίκη με ανατροπή με σκορ 2-1.

Τώρα ο Μάριο Μπαλοτέλι υπέγραψε τη δεύτερη διαδοχική νίκη για την Νις στην Ligue 1 πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ για το σύνολο του Λουσιέν Φαβρ στην έδρα της Λιλ, σε ένα ματς που βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ αλλά έκανε την ανατροπή.

Οι "λιλουά" προηγήθηκαν στο 14' με τον Αμαντού όμως ο "Super Mario" ισοφάρισε αρχικά στο 17' με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή ενώ στο 29' διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή και σε θέση αριστερά.

Αυτά ήταν τα δύο πρώτα τέρματα για τον 26χρονο Ιταλό φορ σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος μετά από 1,5 χρόνο και επέτρεψαν στην Νις να σκαρφαλώσει στην 2η θέση (70β) και στο -1 από την κορυφή, έχοντας πάντως δύο ματς περισσότερο τόσο από την πρωτοπόρο Μονακό (71β) όσο από την 3η Παρί Σεν Ζερμέν (68β).

News 24/7

24MEDIA NETWORK