Ο Μπάρκας κάλεσε τον... Μπουφόν στην ΑΕΚ!

Το απίστευτο ποδοσφαιρικό μπλοκάρισμα του Γιαννούλη Λαρετζάκη, στο ματς της μπασκετικής ΑΕΚ με την Στρασμπούρ, δεν έγινε απλως viral, αλλά επίσης... παραπομπή στον κορυφαίο Ιταλό κίπερ και αφορμή για πρόσκληση στην προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανταγωνισμό στη θέση των γκολκίπερ θέλει να προσθέσει ο Βασίλης Μπάρκας στην ΑΕΚ, με το...μηνυμα που έστειλε στον Γιαννούλη Λαρετζάκη

Προφανώς ο διεθνής τερματοφύλακας... επηρεάστηκε (κι αυτός) από το highlight ( δείτε το στο Contra.gr) του αγώνα της ΑΕΚ με τη Στρασμπούρ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Δεν είναι τυχαίο πως στη σελίδα του Champions League Basketball, στο Facebook, αποκάλεσαν τον Λαρετζάκη...Μπουφόν, κι ο Βασίλης Μπάρκας δεν έχασε την ευκαιρία να τον... προσκαλέσει να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, απο χθες βράδυ γνωρίζει την αποθέωση, για την... επέμβασή του που θα ζήλευε οποιοσδήποτε τερματοφύλακας, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ανάλογη πλάκα από τον γκολκίπερ της Ενωσης.

Ο Μπάρκας, λοιπόν, πόσταρε στο Instagram το χαρακτηριστικό καρέ της φάσης και κάλεσε τον παίκτη της μπασκετικής ΑΕΚ σε μία προπόνηση προφανώς για να... βελτιώσει κι άλλο τις ικανότητές του ως τερματοφύλακας.

Ο Μπάρκας κάλεσε τον... Μπουφόν στην ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK