Ο Μπέλιγχαμ συνεχίζει ακάθεκτος και με την Αγγλία και δεν σταματά να συλλέγει βραβεία

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχθηκε στο ματς της Αγγλίας με την Ιταλία ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κάτι που καταφέρνει για 9ο παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Ο Μπέλιγχαμ συνεχίζει ακάθεκτος και με την Αγγλία και δεν σταματά να συλλέγει βραβεία
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας AP

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν με τις επίδοσεις του τόσο με την Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με την Αγγλία να εντυπωσιάζουν.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει να πετύχει ήδη 10 γκολ και να μοιράσει 3 ασίστ στις 10 πρώτες του συμμετοχές με την Ρεάλ ενώ με την εθνική Αγγλίας έχει 1 γκολ και 3 ασίστ σε 3 συμμετοχές.

Μάλιστα, το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ο Μπέλιγχαμ έχει ήδη αναδειχθεί 9 φορές καλύτερος παίκτης του αγώνα, 7 εκ των οποίων είναι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και 2 με την εθνική Αγγλίας.

Θυμίζουμε πως για χάρη του Μπέλιγχαμ οι Μαδριλένοι έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 105.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Ντόρτμουντ ενώ ήδη, μετά και το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, η χρηματιστηριακή του αξία βάσει Transfermarkt έχει εκτοξευθεί στα 150.000.000 ευρώ

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τρελάθηκε ο Μέσι! Μετά το... 20-0 σύγκρινε την Αργεντινή με την καλύτερη Μπάρτσα όλων των εποχών

Γιουβέντους: Αυτή είναι και επίσημα η τιμωρία του Φατζόλι για την εμπλοκή του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Αργεντινή: Το μεγάλο στήριγμα του Μέσι ανακοίνωσε το "τέλος" μετά από το Copa America

News 24/7

24MEDIA NETWORK