Ο Μπέντο ήθελε κι άλλα γκολ

Παρά το 4-0 του Ολυμπιακού απέναντι στον Λεβαδειακό, ο Πάουλο Μπέντο τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μπέντο ήθελε κι άλλα γκολ

"Πιστεύω ότι είναι χάσιμο χρόνου να σκεφτούμε το ματς της προηγούμενης εβδομάδας, γιατί είχαμε μία καλή απάντηση στα Χανιά. Την Πέμπτη είδαμε καλή εμφάνιση. Είδαμε εκεί τη δημιουργικότητα και την ενέργεια, την άψογη συμπεριφορά. Έγινε και σήμερα, ήταν μία συνέχεια μίας αρχής που ξεκίνησε την Πέμπτη στο παιχνίδι του Κυπέλλου", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μπέντο που συνέχισε λέγοντας:

"Σήμερα κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο όπου παρόλο που δεν σκοράραμε, έδειξαν οι παίκτες εξαιρετικό επίπεδο, πολλές πρωτοβουλίες και ενέργειες στο παιχνίδι μας και το οποίο συνεχίστηκε ακόμα και όταν μπήκε το πρώτο γκολ. Δέκα λεπτά μετά το πρώτο γκολ μας ξαναείδαμε καλές στιγμές. Παρόλο που ήρθε το 4-0, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα. Κάναμε τέλειο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε και ένα καλύτερο δεύτερο".

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια έβγαλε δύο ασίστ προερχόμενος από μακρά απουσία. Ποια είναι η εικόνα σας;

"Ο Ντε Λα Μπέγια είναι ένας παίκτης που έλειπε αρκετά από την αγωνιστική δράση εξαιτίας του τραυματισμού του. Οταν ένας παίκτης λείπει τόσο πολύ καιρό είναι δύσκολο να του ζητήσεις άμεση αντίδραση.

Δοκιμάστηκε την Πέμπτη για λιγότερο από 90 λεπτά .Εδειξε μία άριστη απάντηση, χρησιμοποιήθηκε ξανά σήμερα και αναλογικά με το διάστημα της απουσίας του είμαστε ικανοποιημένοι".

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν θα έχετε τον Μποτία την Πέμπτη και μήπως να έπρεπε να μπει ο Βιάνα στα τελευταία λεπτά;

"Κατ' αρχάς, οι αλλαγές που έγιναν, έγιναν βάσει του σημερινού αγώνα. Εμείς κάνουμε τις αλλαγές με τα κριτήρια που είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε σε ένα ματς. Το σκεπτικό μας ήταν να βοηθήσουμε το παιχνίδι μας με τον ίδιο τρόπο.

Ο Βιάνα δεν έπαιξε, όχι γιατί έχουμε κάπιο πρόβλημα μαζί του. Ίσα-ίσα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του, όπως και με τον Ρέτσο. Μέχρι την Πέμπτη έχουμε πολύ δρόμο για να αποφασίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ: Στο δεύτερο ήταν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

24MEDIA NETWORK