Ο Μπενζεμά λύγισε μπροστά στα εκατομμύρια και ανέβαλε το comeback

Στην Αλ Ιτιχάντ θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν ο Καρίμ Μπενζεμά, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί.

Ο Μπενζεμά λύγισε μπροστά στα εκατομμύρια και ανέβαλε το comeback
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ AP

Οργιάζουν τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ μετά την απουσία του Γαλλοαλγερινού από την προετοιμασία της ομάδας για σχεδόν μία εβδομάδα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Equipe, ο πρώην φορ της Ρεάλ θα ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία και δεν τίθεται κάποιο θέμα δανεισμού του ή ακόμα και πώλησής του σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Τσέλσι να κινείται για τον δανεισμό του παίκτη ενώ στη λίστα της τον είχε και η Άρσεναλ η οποία επίσης βρίσκεται στην αναζήτηση ενός παίκτη για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Για την ιστορία, τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μπενζεμά έχει λάβει μέρος σε 20 αναμετρήσεις της Αλ Ιτιχάντ με 12 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του ενώ το συμβόλαιό του με τους Σαουδάραβες εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 200.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ αποκλείστηκε από την Ατλέτικο και για άλλη μία χρονιά έμεινε μακριά από το όνειρο

Νεϊμάρ: Ο Ζέσους τον "πέταξε" εκτός λίστας μέχρι το τέλος της σεζόν

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έπεισε τον αντι-Κουρτουά αλλά ο Πέρεθ παραμένει αμέτοχος

News 24/7

24MEDIA NETWORK