Νεϊμάρ: Ο Ζέσους τον "πέταξε" εκτός λίστας μέχρι το τέλος της σεζόν

Εκτός της λίστας της Αλ Χιλάλ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται ο Νεϊμάρ προκειμένου να ενταχθεί σ' αυτή ο Ρενάν Λόντι. Δεν τίθεται θέμα πρόωρης λύσης του συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο σταρ.

Νεϊμάρ: Ο Ζέσους τον "πέταξε" εκτός λίστας μέχρι το τέλος της σεζόν
Ο Νεϊμάρ στην προθέρμανση για τον αγώνα της Βραζιλίας με την Βολιβία AP

Για την απόκτηση του Ρενάν Λόντι κινήθηκε η Αλ Χιλάλ βγάζοντας από τα ταμεία της ένα ποσό κόντα στα 23.000.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της από την Μαρσέιγ.

Η έλευση του Βραζιλιάνου μπακ, προξένησε απορίες αναφορικά με το μέλλον του Νεϊμάρ ο οποίος βρίσκεται εκτός δράσης από την αρχή της σεζόν λόγω ρήξης χιαστού που υπέστη.

Κάθε ομάδα στη Σαουδική Αραβία έχει το δικαίωμα να δηλώσει μέχρι 8 ξένους και με την απόκτηση του Λόντι έγιναν εννιά στην Αλ Χιλάλ κάτι που σημαίνει πως θα έπρέπε να υπάρχει μία αποχώρηση από τη λίστα.

Έτσι, επιλέχθηκε ο Νεϊμάρ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα υπάρξει κάποια αλλαγή στους όρους του συμβολαίου του. Ο Βραζιλιάνος σταρ θα συνεχίσει να λαμβάνει περίπου 150.000.000 ευρώ ετησίως, μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 όιταν εκπνέει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έπεισε τον αντι-Κουρτουά αλλά ο Πέρεθ παραμένει αμέτοχος

Η Χάιντουκ έφερε τον έναν θρύλο με 1 ευρώ και τώρα έκλεισε τον άλλον... τραυματία

Παρί: Ο Ενρίκε στέλνει στην πόρτα της εξόδου παίκτη που ο Κελαϊφί χρυσοπλήρωσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK