Ο Μπεργκ μιλάει πρώτη φορά για την Κίνα

Για ν' απαντάει, έστω και υποθετικά, στο ενδεχόμενο να παίξει στην Κίνα, έχει περάσει από το μυαλό του Σουηδού γκολτζή. Τι ακριβώς απάντησε για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και το μέλλον του.

Ο Μπεργκ μιλάει πρώτη φορά για την Κίνα

Η σουηδική "aftonbladet" έδωσε συνέχεια στο θέμα του Μάρκους Μπεργκ ενισχύοντας το πρώτο ρεπορτάζ της (για ενδιαφέρον της Μάλαγα του Μίτσελ) με δηλώσεις του ίδιου.

Ο αρχηγός και αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού άνοιξε μόνος το θέμα της αποχώρησής του, με τις δηλώσεις του στη NOVA, και της μετακίνησής του σε άλλο πρωτάθλημα, λογικό ως εκ τούτου είναι οι συμπατριώτες του να ψάξουν περισσότερο το θέμα. Και μαζί τον ίδιο, ζητώντας τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Αφήνοντας μάλιστα στο τραπέζι και το ενδεχόμενο μεταγραφής σε κινέζικη ομάδα.

Πώς ακριβώς το έθεσαν; Υπό το πρίσμα ότι μια τέτοια απόφαση τού κλείσει την πόρτα της εθνικής.

Ο Μπεργκ παρόλα αυτά έδειξε να μην ανησυχεί λέγοντας πως "δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι δεδομένη τώρα. Υπάρχουν ξένα αστέρια στην Κίνα που έχουν κρατήσει τις θέσεις τους στις εθνικές ομάδες. Εάν, λέω εάν, με κάποιον τρόπο θα είναι κατάλληλη για μένα μία τέτοια κίνηση, θεωρώ ότι θα συνεχίσω να έχω τη φιλοδοξία τη φιλοδοξία, το κίνητρο και την ποιότητα να παίζω στην εθνική ομάδα".

Μήπως κάτι ξέρει και το έχει συζητήσει;

News 24/7

24MEDIA NETWORK