Ο Μπεργκ ζητάει μεταγραφές για να μείνει

Για πρώτη φορά ο Σουηδός σταρ του Παναθηναϊκού, λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, θέτει θέμα παραμονής του στην ομάδα μετά το καλοκαίρι. Η δήλωσή του στη NOVA που θα προκαλέσει συζητήσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΠΕΡΓΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΠΕΡΓΚ ICON

Ο Μάρκους Μπεργκ θέτει όρο για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός ζητά μεταγραφική ενίσχυση του "τριφυλλιού", προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου.

Αναλυτικά η δήλωσή του στο συνδρομητικό κανάλι: «Το αν θα μείνω δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αλλά και από τη διοίκηση γιατί εάν η ομάδα ανεβάσει τον πήχη και το μπάτζετ για να χτυπήσει το πρωτάθλημα θέλω να είμαι μέρος αυτού του κόνσεπτ. Έχουμε καλή ομάδα αλλά ίσως χρειαζόμαστε ενίσχυση για να πάμε στο επόμενο επίπεδο».

O Mπεργκ κέρδισε το βραβείο του MVP (παράλληλα με αυτό του πρώτου σκόρερ), έχοντας 22 γκολ σε 28 ματς, 4 ασίστ, 153 επιτυχημένες πάσες, 14 κλεψίματα σε 2.623 λεπτά συμμετοχής.

«Είναι δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στα δύο βραβεία. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τα δύο, θα τα θυμάμαι και τα δύο για πάντα. Πάντα το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό, οι συμπαίκτες με βοηθούν να φτάσω ψηλά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για το βραβείο του πρώτου σκόρερ: « Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει συχνά γιατί έτσι κρίνονται οι επιθετικοί. Είναι μεγάλη απογοήτευση που δεν πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου και θέλουμε να πάρουμε κάποιου είδους εκδίκηση κατακτώντας την πρώτη θέση στα πλέι οφ» σχολίασε ακόμη στο στούντιο των καναλιών novasports.

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τόνισε: « Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Αλέξανδρο, είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK