Ο Μπερλουσκόνι υπόσχεται στους παίκτες του ένα λεωφορείο με ιερόδουλες αν νικήσουν Γιουβέντους και Μίλαν

Ο ιδιοκτήτης της Μόντσα και πρώην πρόεδρος της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει προκαλέσει πάταγο με την τελευταία δήλωση.

Forza Italia president Silvio Berlusconi waves to press as he leaves the Quirinale Presidential Palace after a meeting with Italian President Sergio Mattarella as part of a round of consultations with party leaders to try and form a new government, in Rome, Friday, Oct. 21, 2022. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι (AP PHOTO/GREGORIO BORGIA)

Ο ακραίος στις δηλώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρότι 86 ετών πλέον επιμένει να προκαλεί πάταγο με τις δηλώσεις του.

Πρώτο θέμα αποτελεί στην Ιταλία η υπόσχεση που έδωσε πρώην πρόεδρος της Ιταλίας στους ποδοσφαιριστές της Μόντσα η οποία είναι υπό την ιδιοκτησία του.

Συγκεκριμένα, σε συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιριστών ενόψει Χριστουγέννων ο Σίλβιο υποσχέθηκε στους αθλητές της Μόντσα πως σε περίπτωση που νικήσουν την παλιά του αγάπη Μίλαν και τη μισητή αντίπαλο Γιουβέντους, τότε θα τους φέρει στ' αποδυτήρια ένα λεωφορείο γεμάτο με ιερόδουλες.

Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει και σχετικό βίντεο στα social media με αυτό το παράδοξο πριμ που έταξε ο διοργανωτής των πάρτι "Μπούνγκα Μπούνγκα" στους παίκτες οι οποίοι βρίσκονταν στο χώρο με τα των οικογενειών τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Ο εγωισμός του Ρονάλντο φέρνει το μεγαλύτερο διαζύγιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Ο Μέσι "αποδόμησε" τον Γκβάρντιολ, η Σίτι δεν μασάει και γκρεμίζει τον Μαγκουάιρ από την κορυφή

Μέσι: Το μυθικό πλάνο από την κερκίδα που ο Λίο πετάει στα σκουπίδια τα εκατομμύρια του Γκβάρντιολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK