Ο Μπολτ έκανε ακόμα και τον Μπατσουαγί να φοβάται!

Ο Γιουσέιν Μπολτ ήταν τόσο εντυπωσιακός στην πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και έκανε ακόμα και τον Μιτσί Μπατσουαγί να ανησυχεί για τη θέση του!

Dortmund's Michy Batshuayi celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Michy Batshuayi celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Είναι φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρόλα αυτά το όνειρό του να παίξει στην Premier League με την αγαπημένη του ομάδα δεν μπόρεσε να το εκπληρώσει και έτσι ο Γιουσέιν Μπολτ στράφηκε και αλλού, με την Ντόρτμουντ να του δίνει την ευκαιρία για αυτό που φάνταζε μέχρι πρότινος ακατόρθωτο: να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Το... ωραίο της ιστορίας είναι πως ο Τζαμαϊκανός υπερπρωταθλητής έδωσε εξαιρετικά πρώτα δείγματα γραφής, πετυχαίνοντας δύο γκολ και κάνοντας αρκετά "κόλπα" με τη μπάλα στα πόδια στην πρώτη του προπόνηση με τους Βεστφαλούς, με την εμφάνισή του αυτή να προκαλεί... προβληματισμό σε συμπαίκτες του!

Dortmund's match winner Michy Batshuayi is celebrated by Dortmund goalkeeper Roman Buerki after the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Sunday, March 11, 2018. Dortmund defeated Frankfurt in a dramatic 3-2. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's match winner Michy Batshuayi is celebrated by Dortmund goalkeeper Roman Buerki after the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Sunday, March 11, 2018. Dortmund defeated Frankfurt in a dramatic 3-2. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Όπως για παράδειγμα στον Μιτσί Μπατσουαγί, ο οποίος ενόψει του αγώνα του Βελγίου με την Σαουδική Αραβία αποκάλυψε πως θαύμασε τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του 31χρονου παγκόσμιου ρέκορτνμαν του στίβου...

"Είδα τα videos. Έκανε φοβερές ντρίμπλες και πέτυχε ένα ωραίο γκολ. Είναι πρωταθλητής. Ωθεί τον εαυτό του στα όριά του κάθε μέρα. Θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Προσπαθεί να περάσει σε ένα διαφορετικό άθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Αλλά ελπίζω να μην έρθει να πάρει τη θέση μου", δήλωσε ο Βέλγος διεθνής άσος, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στο Ντόρτμουντ ως δανεικός από την Τσέλσι.

Με βάση πάντως την μέχρι τώρα παρουσία του δεν πρέπει να ανησυχεί αφού μετράει ήδη 8 γκολ σε 11 παιχνίδια με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις, με τους Λονδρέζους να τον παρακολουθούν και λογικά να έχουν στο μυαλό τους να τον επαναφέρουν στο ρόστερ τους τη νέα σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK