Ο Μπονούτσι ανέβασε φωτογραφία απ'όπου... ξεκίνησαν όλα!

O Λεονάρντο Μπονούτσι ζει ημέρες δόξας και υπερηφάνειας με την Γιουβέντους όμως δεν γυρίζει την πλάτη στο παρελθόν του. Και το έδειξε μέσω μίας νοσταλγικής φωτογραφίας!

Juventus' Leonardo Bonucci, front, celebrates after the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. Juventus defeated Monaco by 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Leonardo Bonucci, front, celebrates after the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. Juventus defeated Monaco by 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Εδώ και χρόνια αποτελεί έναν από τους ογκόλιθους της Γιουβέντους στο κέντρο της άμυνας αλλά και εκ των κορυφαίων σέντερ μπακ στην Ευρώπη (διακαής πόθος της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γουαρδιόλα) όμως ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν ξεχνάει τις ρίζες του και φρόντισε να το... υπενθυμίσει μέσω μίας ξεχασμένης φωτογραφίας.

Όχι, δεν είναι ούτε από την προηγούμενη ομάδα του Μπάρι, ούτε από κάποια εκ των Τρεβίζο ή Πίζα που τον είχε στείλει η Ίντερ από το 2007 μέχρι το 2009 για να κάνει το "αγροτικό" του, ούτε καν από την εποχή που ήταν στα τμήματα υποδομής των "νερατζούρι".

Η ιστορική φωτογραφία από τα νιάτα του την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram είναι από την εποχή της... Βιτερμπέζε, ομάδας στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα, με τον 30χρονο άσο να "αποκαλύπτει" το άλμπουμ με τον ίδιο και τους τότε συμπαίκτες του.

"Οι γεννημένοι τζαλομπλού του 1987 όπου ξεκίνησαν όλα. Όμορφες αναμνήσεις. Ήμασταν καλοί αλλά σίγουρα όχι όμορφοι", το σχολιό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK