Ο Mr. 120 εκατομμύρια μπορεί να βρίσκεται κοντά στην έξοδο λόγω Γκουαρντιόλα, όμως οι αποδοκιμασίες έχουν άλλη προέλευση

O εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι βιώνει μία αρνητική κατάσταση σε πολλά περιβάλλοντα και αναρωτιέται γιατί.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, speaks with Manchester City's Jack Grealish at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Τζακ Γκρίλις αναμφίβολα αποδίδει κάτω από το επιτρεπτό, το αναμενόμενο την φετινή σεζόν. Οι απαιτήσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πολύ υψηλές και δύσκολα θα παραμείνει στο Μάντσεστερ ο Άγγλος αν δεν αλλάξει άρδην τις εμφανίσεις του.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης δεν αισθάνεται άσχημα στην Σίτι, είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις συνθήκες και την συνολική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του. Ακόμα και στο Έτιχαντ, δεν έχει λεχθεί το οτιδήποτε για τον ίδιο και η εξέδρα είναι ήσυχη. Το σκηνικό όμως αλλάζει στους εκτός έδρας αγώνες και ο ίδιος ο Γκρίλις ρώτησε ποιος είναι ο λόγος των έντονων αποδοκιμασιών εις βάρος του

."Πάντα αναρωτιέμαι: γιατί με γιουχάρουν οι αντίπαλοι οπαδοί; Και η μητέρα μου πάντα ρωτάει γι' αυτό!".

"Αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρω. Σε κάθε εκτός έδρας γήπεδο που πηγαίνω, με γιουχάρουν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί. Απλά προσπαθώ να το εκλάβω ως θετικό ή ως κομπλιμέντο...".

Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος δεν έχει προκαλέσει ποτέ αντίπαλη ομάδα ή οπαδούς μέσω της συμπεριφοράς του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι αρνητικές αντιδράσεις είναι τελείως αντιφατικές με τις αντίστοιχες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, αφού σε κάθε του άγγιγμα με την μπάλα επικρατεί ενθουσιασμός στις κερκίδες.

Βέβαια, το τελευταίο που μπορεί να ανησυχεί τον Άγγλο διεθνή είναι η αντιμετώπισή του από αντίπαλους οπαδούς. Η καριέρα του βρίσκεται σε κρίση και χρειάζεται επειγόντως ένα ηλεκτροσόκ ούτως ώστε να διατηρηθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ροντρίγκο έχει πάρει φωτιά φέτος και σκοράρει ακατάπαυστα, ο Πέρεθ θα χαμογελά με σενάρια πώλησης...

Ο κάποτε ανερχόμενος αστέρας της Premier League δεν μπορεί να παίξει ούτε στην Κορέα και ας είναι μόνο 31 χρονών

News 24/7

24MEDIA NETWORK