Ο Ροντρίγκο έχει πάρει φωτιά φέτος και σκοράρει ακατάπαυστα, ο Πέρεθ θα χαμογελά με σενάρια πώλησης...

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν σταματά για κανέναν λόγο να πυροβολεί και μαζί με Μπέλινγχαμ έχουν προσφέρει πολλά τέρματα και βαθμούς.

Real Madrid's Rodrygo celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League Group C soccer match between Real Madrid and Napoli at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 29, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει απλά καταφέρει να έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και δεμένη ομάδα συνολικά, αλλά και να έχει χαμηλώσει τόσο πολύ τον μέσο όρο ηλικίας που η ιδέα εξέλιξης και βελτίωσης των ήδη υπαρχόντων σταρ των Μαδριλένων απλά τρομάζει...

Ενδεικτικά, ο Ροντρίγκο βοηθά έμπρακτα την ομάδα και αποτελεί τεράστιο asset για το τώρα και το μετά για την ομάδα του. Ο τελευταίος αγώνας της Ρεάλ ήταν απέναντι στην Μπιλμπάο και με δύο τέρματα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ "κέρασε" 3 βαθμούς όντας ο καθοριστικός παράγοντας, ενώ από κοντά σιγοντάριζε και ο Μπέλινγχαμ που βοήθησε με ασίστ.

Η συνολική προσφορά του 23χρονου φέτος είναι εκπληκτική. Ο Ροντρίγκο μετρά 15 τέρματα, ενώ έχει επίσης μοιράσει 8 ασίστ σε συμπαίκτες του και αναμφίβολα τα βλέμματα -αν και υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός- πέφτουν εξίσου πάνω του. Όμως, πέρα από το αγωνιστικό ο Πέρεθ δεν έχει κάποιο άλλο άμεσο όφελος από αυτά τα "φώτα"...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ομάδες της Premier League ήθελαν να εκμεταλλευτούν την φαινομενικά προκαθορισμένη προσθήκη Εμπαπέ στην Μαδρίτη και τον συνωστισμό στην επιθετική γραμμή με απώτερο σκοπό να αρπάξουν τον Βραζιλιάνο. Ο Πέρεθ όμως έχει δώσει εντολή να αξιοποιηθούν άπαντες στην ομάδα και ο Αντσελότι κάνει φανταστική δουλειά. Τα ενδιαφέρον λοιπόν δείχνει πως ούτε καπνός δεν θα μπορέσει να προκαλέσει.

Διαβάστε περισσότερα

Ο κάποτε ανερχόμενος αστέρας της Premier League δεν μπορεί να παίξει ούτε στην Κορέα και ας είναι μόνο 31 χρονών

Πετάει εκτός αγώνα τον Εμπαπέ και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν παρά μόνο στον σύλλογο

News 24/7

24MEDIA NETWORK