Ο Νεϊμάρ εκπέμπει SOS και καταφεύγει άμεσα σε γιατρό!

Η ανόητη αποβολή του κόντρα στη Μάλαγα είναι ενδεικτική της πίεσης που νιώθει το τελευταίο διάστημα και ο Νεϊμάρ καταφεύγει στη βοήθεια ειδικού! Διαβάστε τι γράφουν οι Βραζιλιάνοι.

FC Barcelona's Neymar looks down during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 4, 2017. FC Barcelona will play against Sevilla during a Spanish La Liga on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar looks down during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 4, 2017. FC Barcelona will play against Sevilla during a Spanish La Liga on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Όσοι φίλοι της Μπαρτσελόνα έκατσαν το Σάββατο να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας τους με την Μάλαγα το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο θα ένιωσαν την ανάγκη να... σπάσουν την τηλεόρασή τους βλέποντας τα καμώματα του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος άσος δέχτηκε στο πρώτο μέρος ανότητη πρώτη κίτρινη κάρτα όταν θέλησε να δέσει τα παπούτσια του επιδεικτικά μπροστά σε παίκτη της Μάλαγα, εμποδίζοντάς τον να εκτελέσει φάουλ, ενώ στο δεύτερο μέρος αποβλήθηκε δικαιολογημένα αφού έκανε σκληρό φάουλ στο... κόρνερ προς τη μεγάλη περιοχή των Ανδαλουσιανών.

FC Barcelona's Lionel Messi, front, embraces his teammate Neymar after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, front, embraces his teammate Neymar after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Όλα αυτά μάλιστα ενώ πριν από λίγο καιρό είχε γλιτώσει την κόκκινη κάρτα σε χτύπημά του πάνω στον Μαρκίνιος στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και την ώρα που απειλείται να χάσει τη ρεβάνς με την Γιουβέντους στο "Camp Nou" αν δεχτεί κάρτα στο Τορίνο.

Τι κάνει απέναντι σε όλα αυτά ο Βραζιλιάνος άσος; Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της πατρίδας του "UOL Esporte" ο ίδιος είναι έντονα προβληματισμένος με αυτή τη συμπεριφορά του και για αυτό το λόγο προσέγγισε με δική του θέληση τον Χοακίν Βαλντές, τον προσωπικό ψυχολόγο του Λουίς Ενρίκε από την εποχή που ήταν στην Ρόμα, για να τον βοηθήσει να "ξεφύγει" από αυτή την κατάσταση.

Το ίδιο δημοσίευμα συμπληρώνει πως ο 25χρονος άσος των "μπλαουγκράνα" ζήτησε τη βοήθειά του μετά την πρόσφατη επιστροφή του από την Βραζιλία καθώς θέλει πάση θυσία να βρει την ηρεμία του ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν, με τον Χοακίν Βαλντές να αποδέχεται το αίτημά του κάνοντας μία εξαίρεση, καθώς δεν δουλεύει με ποδοσφαιριστές.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK