Ο Νεϊμάρ ζήτησε να πάρει μεταγραφή πριν το Μουντιάλ

Η παραμονή του Νεϊμάρ στην γαλλική πρωτεύουσα θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιη, γι' αυτό και ζήτησε από το μάνατζερ του να πάρει μεταγραφή πριν το Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Νεϊμάρ ζήτησε να πάρει μεταγραφή πριν το Μουντιάλ
AP PHOTO/EUGENIO SAVIO

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι τάσεις φυγής που παρουσιάζει ο Νεϊμάρ, φαίνεται πως θα δρομολογήσουν έναν νέο κύκλο επαφών από μεριάς μάνατζερ και διοίκησης.

Για το λόγο αυτό "επιστρατεύτηκε" και ισχυρός άνδρας της Παρί, Αλ-Κελαϊφί ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Βραζιλία, που κάνει την αποθεραπεία του ο Νεϊμάρ, για να αντιστρέψει τα δεδομένα.

Πράγμα διόλου εύκολο καθώς ο "Κύριος 200.000.00" φαίνεται πως έχει πάρει ήδη την απόφασή του. Θέλει να φύγει. Δεν περνάει καλά στην Γαλλία και "κλωτσάει" κάθε προσπάθεια προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδας αναφορικά με το συμβόλαιό του.

Ο προορισμός παραμένει άγνωστος, οι μνηστήρες όμως που τον διεκδικούν είναι γνωστοί. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν φτιάξει ένα... παιχνίδι "γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο Νεϊμάρ", με την Παρί να παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.

Η "Sport" με σημερινό της δημοσίευμα, ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά αναφέροντας ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει ζητήσει απ' τον πατέρα-μάνατζερ του να ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του Φλωρεντίνο Πέρεθ κάνοντας τα αδύνατα-δυνατά να κλείσει η μεταγραφή πριν την έναρξη του παγκόσμιου κυπέλλου της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δηλαδή, υπάρχει πιθανότητα το κασέ του να ανέβει πολύ περισσότερο απ' ότι είναι ήδη τώρα με τον κίνδυνο να... ξεμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το μόνο σίγουρο είναι πως το σίριαλ της μεταγραφής του Νεϊμάρ θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα και οι εξελίξεις θα είναι καθημερινές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK