Σκάουτερ του Big-6 είχε απορρίψει Σάντσο όταν ήταν περιζήτητος

Πολύ πριν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας πρώην σκάουτερ ομάδας μεγάλης ομάδας της Premier League δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με τον Άγγλο.

Manchester United's Jadon Sancho celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at the Stamford Bridge stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 19, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Τζέιντον Σάντσο αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα με εντυπωσιακές προοπτικές εξέλιξης, ενώ αργότερα κατάφερε να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ντόρτμουντ. Βέβαια, παρόλο που η πτωτική πορεία του Σάντσο ξεκίνησε με την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας σκάουτερ τον είχε απορρίψει αμέσως σε μικρότερη ηλικία.

Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι η μεταγραφή του Άγγλου θα ήταν αποτυχημένη και πως θα έπεφτε τόσο δραματικά όσο έχει πέσει, αλλά ένας πρώην σκάουτερ της Τσέλσι αποκάλυψε γιατί ακριβώς αποφάσισε να μην υπογράψει τον νεαρό. Συγκεκριμένα, ο Κρις Ρόμπινσον ήταν βασικό μέλος της ομάδας σκάουτινγκ της Τσέλσι τα τελευταία 10 χρόνια και εξήγησε τι τον απέτρεψε από το να τον υπογράψει.

Οι δηλώσεις

"Είδα τον Τζέιντον Σάντσο όταν ήταν κάτω από 14 ετών και έπαιζε ως επιθετικός στη Γουότφορντ. Υπέγραψε στη Μάντσεστερ Σίτι σχεδόν αμέσως μετά. Γνωρίζαμε ότι η Σίτι ενδιαφερόταν και εκεί έγινε εξτρέμ και εξελίχθηκε στον παίκτη που ήταν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ήταν καταπληκτικός, έτσι δεν είναι;".

"Ήταν εντάξει... Ξέρεις, ήταν απλά εντάξει"...

Όσον αφορά το παρόν του Άγγλου, η επιστροφή στη Γερμανία δεν φαίνεται να του έδωσε ώθηση για να επιστρέψει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μέχρι στιγμής, ο 23χρονος έχει συνεισφέρει με δύο ασίστ αλλά έχει μηδέν γκολ σε 11 εμφανίσεις με την BVB φέτος.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ο Εμπαπέ είναι σημαντικός στον Μακρόν;

Ξεπέρασε τον Σερ Άλεξ ο Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK