Ο νέος, διαφορετικός Παναιτωλικός

Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν για τον Παναιτωλικό, στις επόμενες αγωνιστικές θα παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, αφού από τη μια ενισχύεται σε θέσεις που ξέμεινε από παίκτες και από την άλλη επιστρέφουν τραυματίες.

Ο νέος, διαφορετικός Παναιτωλικός

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2012, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για έναν επιπλέον χρόνο και πήρε μέρος στη προπόνηση της Πέμπτης. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 79.

Ο Γιαβάν Βιντάλ φαίνεται να ικανοποιεί τον Τεννέ και πιθανότατα θα υπογράψει συμβόλαιο άμεσα, με την προσδοκία να δώσει πιο επιθετική πνοή από το δεξί άκρο της άμυνας, ώστε να μην υπάρχει μονόπλευρη ανάπτυξη από την πλευρά του Άντι. Βέβαια η μεταγραφική «βόμβα» θα είναι ο Κάνγκα Ακαλέ, ο οποίος - όπως ήδη αποκαλύψαμε - έχει υπογράψει προσύμφωνο και αναμένεται για τις υπογραφές στο συμβόλαιό του.

Με αυτόν το ποδοσφαιριστή φαίνεται να ολοκληρώνεται το μεταγραφικό ντεμαράζ του Παναιτωλικού, αφού αποκτά πολλές εναλλακτικές λύσεις επιθετικά και επιστρέφουν σταδιακά παίκτες που του έλειψαν στα τελευταία παιχνίδια.

Μετά τον Θεοδωρίδη και τον Ετζενγκέλε μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και ο Ρότσα. Αντίθετα ατομικό ακολούθησε ο Χαριστέας, όπως και οι Άντι, Κούσας. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο EMILEON στις 3.00 μ.μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK