Ο νέος ήρωας της Λίβερπουλ

Αφού ούτε με... βαλέ μπορούν να κόψουν στα μετόπισθεν, αποφάσισαν να γίνουν φορ. Και να συνεργαστούν για το πολύτιμο 2-1 της Λίβερπουλ στην έδρα της σκληροτράχηλης Μπέρνλι.

Ο νέος ήρωας της Λίβερπουλ

Η Μπέρνλι εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Έβδομη στην κατάταξη και με την τέταρτη καλύτερη άμυνα στην Αγγλία (17 γκολ παθητικό σε 21 ματς), θα πρέπει να χύσεις ιδρώτα κι αίμα για να κάμψεις την αντίστασή της. Ιδίως εντός έδρας, πόσο μάλλον όταν έχεις δεχθεί την ισοφάριση στο 87', προδομένη από την αφέλεια των μπακ και αμυντική ανεπάρκεια.

Στο ποδόσφαιρο βέβαια αποδίδεται δικαιοσύνη και η καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα Λίβερπουλ βρήκε διέξοδο από το τέλμα του 1-1. Οι δυο προωθημένοι στόπερ της, αυτοί που κατά καιρούς έχουν (όχι άδικα) ακούσει πολλά για την αξία τους, συνεργάστηκαν στον αέρα και μετά την πρώτη κεφαλιά του Λόβρεν ήρθε ο Κλάβαν να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Πόουπ. Χωρίς κάποιος εκ των δύο να είναι εκτεθειμένος, όπως διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Το 2-1 έγινε στο 94' και η Λίβερπουλ πέτυχε τρίτη νίκη στη σειρά και διεύρυνε στα 13 ματς το αήττητο σερί της (10-3-0 από τις 22/10).

Το 1-0 είχε κάνει ο Μανέ στο 61' με καταπληκτικό σουτ αλά... Κουτίνιο. Ο οποίος λόγω ξαφνικού τραυματισμού έμεινε εκτός αποστολής της Λίβερπουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK