Ο νέος "κολλητός" του Μπέιλ τον... διώχνει από τη Ρεάλ

Ο Μπέιλ βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τη Ρεάλ το καλοκαίρι, καθώς "παλεύει" ακόμα να βρει μία θέση στη βασική ενδεκάδα, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών. Ωστόσο, κυρίαρχο ρόλο δεν φαίνεται να παίζει τόσο η φυσική του κατάσταση, όσο οι κακές... συναναστροφές που απέκτησε πρόσφατα.

Real Madrid's Gareth Bale sits on the bench during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Gareth Bale sits on the bench during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Paul White) AP IMAGE

Όσο περνάει ο καιρός, η αποχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται όλο και πιο πιθανή. Μάλιστα, ο διεθνής άσος δείχνει να το έχει πάρει απόφαση με τη συμπεριφορά του εκτός γηπέδου να μην είναι η ιδανικότερη.

Σύμφωνα με την ισπανική MARCA, η σχέση του με τους συμπαίκτες του στη "Βασίλισσα" έχει αρχίσει να "παγώνει" και υπαίτιος γι' αυτό είναι ο ίδιος.

Ο Ουαλός αγνοεί τους συμπαίκτες του, ακόμα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που προσπάθησε να τον προσεγγίσει, βρίσκοντας αλλού παρηγοριά.

Και η νέα του παρηγοριά είναι... το κινητό του, το οποίο έχει γίνει πλέον ο καλύτερός του φίλος. Σε αυτό βρίσκει "καταφύγιο" και περνάει τον περισσότερό του χρόνο.

Ενοχλημένος με όλα αυτά παρουσιάζεται και ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος μπορεί να τον υποστηρίζει δημόσια, αλλά στο προσωπικό του περιβάλλον διαρρέει ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του.

Αυτό άλλωστε είναι εμφανές και στις συνθέσεις που επιλέγει ο "Ζιζού" στα κρίσιμα παιχνίδια της Ρεάλ, προτιμώντας τον Λούκας Βάσκες και τον Ασένσιο, παρά τον Μπέιλ, μια και έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK