Ο νέος... Μπέιλ τρέλανε πάλι κόσμο με δυο γκολ και μία ασίστ!

Ο 17χρονος Ράιαν Σεσενιόν, που ήδη απασχολεί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Άρσεναλ, έδωσε ένα ακόμα σόου ως... αριστερός μπακ! Πέτυχε δυο γκολ και έβγαλε μία ασίστ στη νίκη της Φούλαμ με 4-1 επί της Ίπσουιτς (VIDEO).

Fulham's Ryan Sessegnon celebrates scoring his side's third goal of the game with Sone Aluko, right, during the English FA Cup, Fourth Round match, Fulham vs Hull City at Craven Cottage, London, Sunday Jan. 29, 2017. (Paul Harding/PA via AP)
Ryan Sessegnon Sone Aluko AP IMAGES

Δεν είναι μικρό πράγμα στα 17 σου χρόνια ν' αποτελείς τον απόλυτο σταρ στην ομάδα που αγωνίζεσαι. Σε σημείο που ο χαρακτηρισμός "νέος Γκάρεθ Μπέιλ" μόνον... υπερβολικός δεν μοιάζει, αφού όπως ο Ουαλός έτσι και ο Ράιαν Σεσενιόν ως αριστερός μπακ τα κάνει όλα!

Καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και εξαιρετικός στο επιθετικό κομμάτι. Στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα κόντρα στην Ίπσουιτς πέτυχε δυο τέρματα, ενώ έφτιαξε και το τελικό 4-1 για την Φούλαμ.

Ήδη τον νεαρό άσο εξετάζει σοβαρά ο Ζοζέ Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ισπανικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ζιντάν να έχει... ξετρελαθεί μαζί του και να αποτελεί μία από τις πρώτες κινήσεις για την ερχόμενη περίοδο.

Ο Σέσενιον έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Φούλαμ και όπως είναι λογικό οι "ασπρόμαυροι" θέλουν ένα... σκασμό λεφτά για να τον παραχωρήσουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK