Ο Ντε Χέα έγινε φάντασμα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, δεν τον θέλει κανείς ή δεν θέλει κανέναν εκείνος;

Ο Ισπανός αποχώρησε από την Γιουνάιτεντ και έκτοτε τον κατάπιε μαύρη τρύπα, όσο αυξάνεται η αποχή μεγαλώνει ο κίνδυνος.

Manchester United's goalkeeper David de Gea stands on the pitch during the English Premier League soccer match between Manchester United and Aston Villa at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Νταβίντ Ντε Χέα μετά από 12 χρόνια και ένα άδοξο τέλος ακολούθησε χωριστούς δρόμους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα δεν έχει αναβαθμιστεί απαραίτητα στην θέση του τερματοφύλακα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με αυτοπεποίθηση πως -με βάση την φετινή απόδοση των "Κόκκινων Διαβόλων"- ο αντικαταστάτης είναι υποδεέστερος συνολικά.

Όμως, ποια ήταν η κατάληξη του Ισπανού πορτιέρε μετά το συναινετικό διαζύγιο;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν προκύψει εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του. Πέρα από ένα φημολογούμενο φλερτ μεταξύ εκείνου και της Μπέτις -το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί σαν πηροφορία- δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο παραδέχθηκε πως δεν έχει καμία πληροφόρηση για τον πρώην τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ και αυτή η πραγματικότητα εγείρει ερωτήματα.

Αν φαινομενικά ο Ντε Χεά δεν υπάρχει στον μεταγραφικό χάρτη, αυτό θα οφείλεται σε 2 σενάρια. Είναι πιθανό ο ίδιος πλέον να μην έχει καταφέρει να πείσει πως αξίζει μία θέση στο κορυφαίο επίπεδο και για αυτό ουδεμία ομάδα εμφανίζεται δραστήρια. Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, ο ίδιος ο παίκτης έχει κόψει τις γέφυρες ή έχει απορρίψει τις υπάρχουσες ευκαιρίες.

Όποιος και να είναι ο πραγματικός λόγος, η πραγματικότητα είναι μία και δεν αλλάζει. Όσο καιρό ο 33χρονος δεν υπογράφει σε μία ομάδα, άλλο τόσο υποτιμάται η αξία του και το όνομά του εν γένει στην αγορά. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν είναι καθόλου απίθανο να τερματίσει την καριέρα του άδοξα και μακριά από τα γήπεδα...

Διαβάστε περισσότερα

Οι Σαουδάραβες δεν εγκατέλειψαν τον Ντε Μπρούινε, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζει πρόταση

Γιατί είναι αλλιώς να είσαι ο Μόντριτς, η μεγάλη επιθυμία του μέντορα της Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK