Ο Ντε Μπρούινε μεγάλωσε και στην Σίτι δεν καίγεται καρφί, τόσα θέλει για να τον πουλήσει

Ο Κέβιν Ντε Μπρούινε έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων της Σαουδικής Αραβίας, αλλά η Σίτι δεν έχει καμία διάθεση να κάνει εκπτώσεις.

Belgium's Kevin De Bruyne eyes the ball during the World Cup group F soccer match between Belgium and Canada, at the Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Κέβιν Ντε Μπρούινε (AP PHOTO/DARKO BANDIC)

Αλήθεια, πόσο κοστίζει ο Κέβιν Ντε Μπρούινε; Η απάντηση είναι όσο θέλει η Μάντσεστερ Σίτι. ο Βέλγος σούπερ σταρ, ο εγκέφαλος της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει μπει στο στόχαστρο της Σαουδικής Αραβίας, αλλά οι Πολίτες δεν έχουν καμία διάθεση να κάνουν εξυπηρετήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το talkSport εάν κάποιος θελήσει να πάρει τον 32χρονο ποδοσφαιριστή τότε η Σίτι δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι για να συζητήσει εάν η άλλη πλευρά προσφέρει λιγότερα από 100.000.000 ευρώ! Το συμβόλαιο του Ντε Μπρούινε εκπνέει το 2025.

Ο Βέλγος αγωνίζεται στην Σίτι από το 2015 όταν τον αγόρασε από την Βόλφσμπουργκ αντί 76.000.000 ευρώ. Πάντως, οι Άγγλοι δεν έχουν καμία διάθεση να πουλήσουν, θα εξαρτηθεί και από τον Κέβιν Ντε Μπρούινε ποιες θα είναι οι προθέσεις του το ερχόμενο καλοκαίρι. Από την Σαουδική Αραβία, πάντως, υποστηρίζουν ότι τα χρήματα που θα προσφερθούν στον KDB θα τον βάλουν σε πειρασμό...

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος στο αιώνιο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη λύση;

Γκουαρντιόλα: Κανείς από την Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παίξει στην Σίτι εκτός από έναν

News 24/7

24MEDIA NETWORK