Ο Ντένις έπαθε Γκαλέτι στο 'Bernabeu' και πανηγύρισε σαν τον Ρονάλντο

Ο Εμάνουελ Μποναβεντούρ Ντένις άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ για την Μπριζ στην αναμέτρηση του 'Santiago Bernabeu' κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ξύπνησε μνήμες Λουσιάνο Γκαλέτι στους 'μερένγκες', ενώ το δεύτερο 'χτύπημα' του το πανηγύρισε σαν άλλος Κριστιάνο Ρονάλντο!

Brugge's Emmanuel Dennis celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and Club Brugge, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct.1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Εμάνουελ Ντένις έχει σκοράρει το δεύτερο τέρμα του για λογαριασμό της Μπριζ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης στο 'Santiago Bernabeu', στο πλαίσιο του Group A του Champions League (01/10/2019). (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Για την 2η αγωνιστική του Group A στο UEFA Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε την Μπριζ στο 'Santiago Bernabeu'. Μια αναμέτρηση φαινομενικά στα μέτρα των γηπεδούχων και συνιφασμένη με τις ορέξεις τους. Μόνο που η ιστορία αποδείχθηκε πολύ διαφορετική από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα.

Πηγαίνοντας 12 χρόνια πίσω, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης και μόλις στο 7ο λεπτό ο Λουσιάνο Γκαλέτι νικούσε την άμυνα των γηπεδούχων σκοράροντας για τους 'ερυθρόλευκους'.

Φτάνοντας στο σήμερα, ο Εμάνουελ Μποναβεντούρ Ντένις σόκαρε τους 'μερένγκες' στο 9ο λεπτό βάζοντας την Μπριζ μπροστά στο σκορ. Αυτό ήταν το γρηγορότερο τέρμα που δέχονται οι Μαδριλένοι εντός έδρας μετά από εκείνο του Αργεντίνου εξτρέμ του Ολυμπιακού το 2007!

Η διαφορά είναι πως ο Ντένις δεν έμεινε στο γκολ του 9' (έστω κι αν το πέτυχε με... τσαφ) και τριάντα λεπτά αργότερα πέτυχε ένα ακόμη, στέλνοντας τους Βέλγους με προβάδισμα δύο τερμάτων στην ανάπαυλα του αγώνα.

Το πρώτο γκολ του Νιγηριανού φορ είναι και το πιο γρήγορο (8 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα) που έχει σκοράρει ποτέ ο Μπριζ σε αναμέτρηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο δεύτερο ο Ντένις πανηγύρισε με τον τρόπο που το έκανε για χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης! Για την ιστορία, στο ημίχρονο ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Τιμπό Κουρτουά, βάζοντας στην θέση του τον Αλφόνς Αρεολά... Άλλωστε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ρεάλ δέχεται δύο γκολ τουλάχιστον εντός έδρας σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Στο καινούργιο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, ο Λευτέρης Ελευθερίου δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, σε ένα άνευ προηγουμένων ξέσπασμα, για την απονομή του βραβείου The Best στον Λιονέλ Μέσι, την ώρα που ο Κώστας Μπράτσος του βάζει φωτιές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK