"Ο Ντέβιτς ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ"

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο προπονητής του Μάρκο Ντέβιτς στη Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς, αναφορικά με τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

"Ο Ντέβιτς ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ"

Είναι από τους πλέον κατάλληλους, αν όχι ο πιο κατάλληλος για να μιλήσει για τον Μάρκο Ντέβιτς. Ο Μίρον Μάρκεβιτς συνεργάστηκε με τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ για έξι χρόνια στη Μέταλιστ, κατά την διάρκεια των οποίων ο Ουκρανός φορ πέτυχε 64 γκολ σε 148 εμφανίσεις. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα "Metrosport" και ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του Ντέβιτς, ενώ δεν δίστασε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκεβιτς:

Για το αν ο Ντέβιτς μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ:

"Εχω πληροφορηθεί για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ απ' αυτά που γράφει ο Τύπος. Ο Ντέβιτς είναι ένα πολύ καλός παίκτης, έχω δουλέψει πολλά χρόνια μαζί του και ξέρω τι δυνατότητες έχει. Νομίζω ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ".

Για το αγωνιστικό προφίλ του Ντέβιτς:

"Ο Ντέβιτς είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, ικανότατος σκόρερ που βοηθάει κάθε ομάδα στην οποία βρίσκεται να έχει υψηλούς στόχους".

Για το σε ποια θέση παίζει καλύτερα:

"Ο Ντέβιτς είναι μόνο επιθετικός περιοχής. Μπορεί να παίξει είτε ως φορ, είτε ως δεύτερος επιθετικός αλλά πάντα κοντά στη περιοχή. Εκεί έχει πολύ μεγάλη ικανότητα και μπορεί κανείς να το διαπιστώσει βλέποντας τα παιχνίδια του".

Για το αν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ:

"Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι ο κ. Σαββίδης το ξέρει αυτό. Στην Ρωσία οι προπονητές που είναι τώρα είναι ηλίθιοι, δεν ξέρουν πως να χρησιμοποιήσουν έναν τέτοιον παίκτη, Ο Ντέβιτς το μόνο που χρειάζεται είναι να τον πιστέψεις. Αν του δείξεις εμπιστοσύνη θα στο ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο. Νομίζω ότι αν θα έρθει στον ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει να πάρει το πρωτάθλημα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να αποκτήσει τον Ντέβιτς:

"Δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς για να μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες. Ξέρω, όμως, ότι αν τελικά φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει πάρα πολύ. Μέσα σε όλα είναι και αρχηγός σαν χαρακτήρας".

Για το αν θα τον συμβούλευε να έρθει στον ΠΑΟΚ:

"Φυσικά, ήρθα με την Μέταλιστ στη Θεσσαλονίκη και αντιμετώπισα τον ΠΑΟΚ και διαπίστωσα πόσο δημοφιλής ομάδα είναι. Εχει και έναν πολύ ισχυρό επενδυτή όπως είναι ο κ. Σαββίδης και σίγουρα ο Ντέβιτς θα είχε πολλά να προσφέρει σε μία ομάδα -σαν και αυτή".

Για το αν γνωρίζει τον Ιβάν Σαββίδη:

"Οχι δεν έχουμε μιλήσει προσωπικά, ξέρω, όμως, πόσο δυνατός επιχειρηματίας είναι και του εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα η ομάδα του. Νομίζω ότι αξίζει να δώσει τα χρήματα για να αγοράσει τον Ντέβιτς. Να σας πω και κάτι τελευταίο. Με τον Ντέβιτς αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο Χάρκοβο, μάλιστα είχε βάλει και δύο γκολ κόντρα στην ελληνική ομάδα και αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου έλεγε ότι του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK