Ο Ντι Μαρία αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, γιατί δεν προχώρησε το "μπαμ"

Ο Ντι Μαρία ως ελεύθερος από την Παρί θέλησε να παίξει στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι Καταλανοί αποφάσισαν να του πουν όχι.

Argentina's Angel Di Maria celebrates scoring his side's second goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό του Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Μάιος, ο Άνχελ Ντι Μαρία εμένε ελεύθερους σε μερικούς μήνες από την Παρί Σεν Ζερμέν και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Mundo Deportivo ο Αργεντινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, πλέον, αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα. Τη μεγάλη αντίπαλο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τσάβι Ερνάντεζ είχε δώσει το πράσινο φως για να προχωρήσει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, αλλά η διοίκηση αποφάσισε να μην κάνει το χατίρι στον προπονητή και τον έκοψε. Έτσι, ο 34χρονος winger δεν μπήκε στο κλαμπ των ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει τη φανέλα των δύο μεγάλων της Ισπανίας.

Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο λόγος για τον οποίο η Μπάρτσα, η διοίκηση δηλαδή, αποφάσισε να κόψει έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Τον θεώρησαν μεγάλο. Οι Καταλανοί είχαν ήδη προσεγγίσει τον βετεράνο Λεβαντόφσκι όπως και τον Αθπιλικουέτα, οπότε δεν θέλησαν να μεγαλώσουν κι άλλο τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ.

Παράλληλα, προχωρούσαν τα πάντα για τη μεταγραφή του Ραφίνια, ενώ και ο Ντεμπελέ έδειχνε να έχει βγει από το φάσμα του μεγάλου ντεφορμαρίσματος. Έτσι, ο Ντι Μαρία υπέγραψε στην Γιουβέντους. Ένας παίκτης που παρά την ηλικία του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις επιτυχίες της Αργεντινής στο Copa America και φυσικά στο Μουντιάλ 2022, καθώς σκόραρε στον τελικό.

Διαβάστε περισσότερα

Λιονέλ Μέσι: Το προφητικό γράμμα του Ντε Πολ στον GOAT δύο μήνες πριν

Αργεντινή, ο Ταρούσα μεγάλωσε και βγήκε στους δρόμους να γιορτάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Γαλλία: Έριξε την βόμβα του ο Καρίμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK