Λιονέλ Μέσι: Το προφητικό γράμμα του Ντε Πολ στον GOAT δύο μήνες πριν

Ένα γράμμα προς τον Λιονέλ Μέσι είχε γράψει ο Ροντρίγκο Ντε Πολ δύο μήνες πριν και έλεγε πως η Αργεντινή θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Argentina's Lionel Messi and Rodrigo De Paul, right, celebrate at the end of the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. Argentina defeated the Netherlands 4-3 in a penalty shootout after the match ended tied 2-2. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Ροντρίγκο Ντε Πολ πανηγυρίζουν AP

Το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της καταφέρε να κατακτήσει η Αργεντινή στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Γαλλία με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα κατακτώντας στα 35 του το πρώτο του τρόπαιο στο συγκεκριμένο θεσμό.

Πολλές είναι οι ιστορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά το τέλος της αναμέτρησης και τον θρίαμβο των Αργεντίνων.

Μία απ' αυτές ήταν ο διάλογος που είχαν Μέσι και Σκαλόνι τον Νοέμβριο του 2021 μετά από την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτή την φορά το φως της δημοσιότητας είδε ένα προφητικό γράμμα του Ροντρίγκο Ντε Πολ προς τον ηγέτη της ομάδας, Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός χαφ δημοσίευσε ένα χαρτί από ένα γράμμα που είχε γράψει προς τον Λιονέλ Μέσι και έγραφε " ...είμαι ο Ροντρίγκο Ντε Πολ. Είναι 18/09/22. Υπογράφω αυτό το χαρτί και σου λέω ότι θα νικήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο σε δύο μήνες από τώρα..."

Δείτε το γράμμα του Ντε Πολ

Διαβάστε Περισσότερα

Ντεμπελέ: Τα κατάφερε, πήρε παύλα στην αξιολόγησή του

Η φωτογραφία του Μέσι που "διέλυσε" σε likes αυτή με τον Ρονάλντο

Αργεντινή, ο Ταρούσα μεγάλωσε και βγήκε στους δρόμους να γιορτάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK