Ο Οφόε έκανε στο φιλικό αυτό για το οποίο ήρθε...

Με τον Βάντις Οφόε να παίζει 31 λεπτά, αλλά να κάνει τη διαφορά, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Άλκμααρ στο φιλικό της Τετάρτης. Ασίστ και κερδισμένο πέναλτι στο ντεμπούτο του ο Βέλγος χαφ, δύο γκολ ο Μπεν. Έπαιξε και ο Καρσελά.

Ο Οφόε έκανε στο φιλικό αυτό για το οποίο ήρθε...

Μια πρώτη απάντηση για το λόγο που ο Μπέσνικ Χάσι επέμεινε τόσο πολύ στην απόκτηση του Βάντις Οφόε από τη Λέγκια δόθηκε στο φιλικό της Τετάρτης με την Άλκμααρ.

Ο Βέλγος κεντρικός χαφ μπήκε στο γήπεδο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και χωρίς καλά-καλά να ξέρει τους νέους συμπαίκτες του, έκανε αυτό που ξέρει καλά: να μεταφέρει στα σίγουρα την μπάλα από το κέντρο προς την επίθεση και να φτιάχνει παιχνίδι για τους άλλους.

Του αρκούσαν δυο λεπτά για ν' ανατρέψει την ισορροπία του 0-0, ν' αναστατώσει την άμυνα της ολλανδικής ομάδας και να επηρεάσει τη ροή του αγώνα. Διότι στο 60' έδωσε την κάθετη στον Μοχάμεντ Μπεν (είχε μπει κι αυτός μαζί με Καρσελά στο 46') για το 1-0 και στο 61' κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο επιθετικός από τις Κομόρες Νήσους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε ν' αρχίσει το φιλικό με τους ποδοσφαιριστές της δεύτερης 11άδας, πλην του "κάπτεν" Παναγιώτη Ρέτσου (αντικαταστάθηκε στο 37' από τον Νικολάου). Αυτός ήταν προφανώς ο λόγος που στο δεύτερο ημίχρονο και με την προσθήκη των βασικών, οι πρωταθλητές λειτούργησαν καλύτερα στο χορτάρι, ελέγχοντας το ρυθμό χωρίς ν' απειληθούν όπως συνέβη στο πρώτο μισό.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαννιώτης, Φιγκέιρας (63' Ελαμπντελαουί), Σισέ (62' Ρομαό), Ρέτσος (37' Νικολάου), Ντε Λα Μπέγια (63' Κούτρης), Ζντιέλαρ (63' Φορτούνης), Μάρτινς (46' Οφόε, 77' Σιώπης), Ανδρούτσος (63' Ταχτσίδης), Σεμπά (63' Μάριν), Ελιουνούσι (46' Καρσελά, 77' Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (46' Μπεν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK