Ο Ογκουνσότο δεν κρατιέται: "Είμαι έτοιμος για το Survivor 2!"

Ο πρώην επιθετικός του Μακεδονικού, Πάτρικ Ογκουνσότο, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Για μία μπάλα ζούμε" με τον Δημήτρη Σαμόλη και τον Βασίλη Τεμπέλη. Η χρονιά ανόδου με τον Μακεδονικό και η αίτηση για το… Survivor 2!

Ο Ογκουνσότο δεν κρατιέται: "Είμαι έτοιμος για το Survivor 2!"

Για το που βρίσκεται τώρα: «Μένω μόνιμα στην Ελλάδα. Τώρα είμαι Θεσσαλονίκη, εκεί μένω, αλλά πηγαίνω συνέχεια στο Ηράκλειο, εκεί μεγάλωσα, εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου. Είμαι πλέον στην Ελλάδα 17 χρόνια».

Για την πορεία του με τον Μακεδονικό: «Η ομάδα ανέβηκε στην Γ΄ κατηγορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στον Μακεδονικό. Είπα στον πρόεδρο ότι θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει. Δύο τρία χρόνια δεν μπορείτε να ανεβαίνετε. Θα έρθω εγώ να ανεβούμε κατηγορία τους είπα. Βοήθησα την ομάδα να ανέβει και είμαι πολύ χαρούμενος γι” αυτό. Δεν είμαι χαρούμενος μόνο για την άνοδο, αλλά και για τις εμπειρίες που πήρα. Η ομάδα εκπλήρωσε τους στόχους της και ανέβηκε στην Γ” κατηγορία».

Για το αν θα παραμείνει ενεργός και την επόμενη χρονιά ή θα αποσυρθεί: «Μου έκαναν πρόταση για να γίνω γενικός αρχηγός, αλλά τους είπα ότι θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θα το συζητήσω για το μέλλον. Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει πολύ ταλέντο. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να παίξουν στο εξωτερικό. Θα μπορέσω να τα βοηθήσω να πάνε τα παιδιά από τα 13-14 στο εξωτερικό, ίσως στο Βέλγιο και στην Γερμανία. Θα παίξω και φέτος ποδόσφαιρο, αλλά στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω με τα νέα παιδιά, με τις ακαδημίες. Δεν θα μείνω στον Μακεδονικό φέτος. Άλλο ήθελε η ομάδα και άλλο εγώ».

Για το αν έχει βρει ομάδα για την επόμενη σεζόν: «Δεν ψάχνει ομάδα ο Πάτρικ, η ομάδα θα ψάξει για τον Πάτρικ (σ.σ. γέλια). Έκανα μία δήλωση σε μία εφημερίδα και αμέσως με πήραν τηλέφωνο. Ήδη μιλάω με 4-5 ομάδες. Θα μιλήσω με μία ομάδα που έχει στόχους. Όπως έγινε με τον Μακεδονικό».

Για την αίτηση που έκανε για το Survivor 2: «Έκανα αίτηση στο Survivor 2. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν είμαι ο μόνος που έκανα αίτηση. Τώρα περιμένω. Και ο Ντάνος έπαιζε μπάλα πριν πάει εκεί, γιατί να μην μπορεί να πάει ένας ποδοσφαιριστής στο Surviror;

Είδαμε ότι πήγε και νίκησε στον τελικό τον Μάριο. Δεν θέλω να πάω μόνο για τα λεφτά. Είπα και πριν ότι δεν θέλω να κάνω πράγματα για τα λεφτά ή για την δουλειά. Είναι και για την αγάπη που σου δείχνει ο κόσμος.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK