Ο Ολυμπιακός δεν φοβίζει τον Κονέ και υπάρχει λόγος

Η ΑΕΚ "κόλλησε" στο 0-0 στην Λάρισα όμως αυτό ουδόλως προβληματίζει τον Παναγιώτη Κονέ ενόψει της πρώτης μάχης με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Διαβάστε τι δήλωσε στο φινάλε του ματς.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Δυό εβδομάδες μετά το επιβλητικό πέρασμα του Ολυμπιακού με 3-0 από την "AEL FC Arena" η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και με την λευκή ισοπαλία με την οποία έφυγε από την Θεσσαλία, κινδυνεύει να μείνει 3 πόντους πίσω από την κορυφή αν οι Πειραιώτες κάμψουν την αντίσταση της Ξάνθης την Κυριακή.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε απογοήτευση αλλά και μπόλικη γκρίνια στους οπαδούς της Ένωσης, ωστόσο ο Παναγιώτης Κονέ έσπευσε να τους καθησυχάσει, τονίζοντας με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι πως η ομάδα του είναι μέσα και στους τρεις στόχους της και ξεκαθαρίζοντας πως το εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό δεν τον τρομάζει.

"Το χειρότερό μας εκτός έδρας παιχνίδι ήταν στην Τρίπολη, όπου ήμασταν παθητικοί, έχουμε ακόμα 10-15 αγώνες μπροστά μας, η ομάδα πρέπει να βγάλει ποιότητα και αυτοπεποίθηση, ο δρόμος είναι μακρύς και προσωπικά δεν προβληματίζομαι για την αποψινή ισοπαλία.

Προέχει η Τετάρτη και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω όπως η ΑΕΛ, θα έχουμε χώρους να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, δεν μας φοβίζει ο Ολυμπιακός αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε παιχνίδια όπως αυτό με την Λάρισα. Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με ποιότητα και πάθος και να νικήσει ο καλύτερος.

Μια νίκη με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα θα μας δώσει ψυχολογία και την ισοβαθμία μαζί τους, ωστόσο δεν θα είναι αυτή η καθοριστική νίκη, έχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας, θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, το σημαντικό είναι ότι φέτος γίνεται ένα ωραίο πρωτάθλημα, το οποίο διεκδικούν τρεις ομάδες, γίνονται παιχνίδια με ένταση, πάθος και σωστή διαιτησία.

Βρισκόμαστε ακόμα μέσα σε τρεις στόχους, είναι επίτευγμα αυτό με τους πολλούς Έλληνες παίκτες, θα προχωρήσουμε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με προσωπικότητα, αυτό είναι που χρειάζονται αγώνες όπως αυτός στο Καραϊσκάκης, θα είναι διαφορετικός από απόψε", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας μέσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK