Ο Ολυμπιακός τη διέλυσε, η Γιανγκ Μπόις την αποτελείωσε!

Λίγες ημέρες μετά την "τεσσάρα" που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό" ήρθε και νέα άσχημη εμφάνιση για την Λουκέρνη στο ελβετικό πρωτάθλημα που συνδυάστηκε με εντός έδρας ήττα. Δείτε VIDEO!

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν φτάνει που είχε άσχημο ξεκίνημα εντός των συνόρων η Λουκέρνη, ήρθε και ο Ολυμπιακός για να την.. εκτροχιάσει και να της κάνει ακόμα μεγαλύτερη "ζημιά" σε ψυχολογικό επίπεδο.

Οι Ελβετοί έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς πριν λίγα 24ωρα και ηττήθηκαν με 4-0 στο Φάληρο, αποχαιρετώντας ουσιαστικά το όνειρο της συνέχειας στο Europa League, ενώ την Κυριακή ήρθε νέο ηχηρό "χαστούκι" και μάλιστα εντός έδρας.

Για αυτό "υπεύθυνη" ήταν η Γιανγκ Μπόις που πέρασε νικηφόρα με 3-2 από την έδρα της Λουκέρνης, με την ομάδα του Ρενέ Βέλερ να πέφτει έτσι στην πρότελευταια θέση της βαθμολογίας (9η) με μόλις 3 βαθμούς απολογισμό μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Η σύνθεση της Λουκέρνης: Σάλβι, Γκρέτερ, Σμιντ (90+1' Φέκα), Σουλτς, Σίντλερ (90+2' Ντεμχασάι), Βότσα, Βάργκας (74' Σνόιβλι), Γκβίλια, Ούγκρινιτς, Σιρπφ, Ελέκε

ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΙΣ 2-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK