Ο Ομπαμεγιάνγκ "τρελάθηκε" με το... γδύσιμο του Παπασταθόπουλου!

Η κίνηση του Τζέκο να κατεβάσει το σορτσάκι του Σωκράτη Παπασταθόπουλου κάνει το γύρο του κόσμου και ο Ομπαμεγιάνγκ δεν έχασε την ευκαιρία να "πειράξει" το συμπαίκτη του!

Ο Ομπαμεγιάνγκ "τρελάθηκε" με το... γδύσιμο του Παπασταθόπουλου!

Το καταπληκτικό γκολ του Γιώργου Τζαβέλλα στο φινάλε ήταν αναμφίβολα το highligtht της βραδιάς στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Βοσνία, ωστόσο η φάση που τράβηξε πάνω της τα περισσότερα σχόλια στα social media ήταν η επική "μονομαχία" Παπασταθόπουλου-Τζέκο.

Και αυτό γιατί ο σέντερ φορ της Ρόμα εκνευρίστηκε από ένα μαρκάρισμα που του έκανε ο άσος της Ντόρτμουντ και του κατέβασε το σορτς ως... αντίποινα, με την κίνηση αυτή να έχει ως αποτέλεσμα την αποβολή του στο 79' από τον διαιτητή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ομπαμεγιάνγκ "τρελάθηκε" με το... γδύσιμο του Παπασταθόπουλου!

Φυσικά η ενέργεια του Τζέκο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες προκαλώντας ποικίλλα σχόλια, με ένα εξ'αυτών να έρχεται το μεσημέρι της Δευτέρας (14/11) από τον συμπαίκτη του "Sokratis" στους Βεστφαλούς, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ,, που δεν έχασε ευκαιρία για τρολάρισμα!

"Η στιγμή που ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σταματάει το ποδόσφαιρο για να γίνει στρίπερ", ήταν το άκρως χιουμοριστικό σχόλιο του άσου από την Γκαμπόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα... έχωσε χοντρά στον διαιτητή ο τεχνικός της Βοσνίας!
Ο Ντούριτς δεν μπορεί να "χωνέψει" το γκολ του Τζαβέλλα
Το απειλητικό μήνυμα του Τζέκο για τη ρεβάνς με την Ελλάδα
ΛΥΤΡΩΣΗ: Από μηχανής Τζαβέλλας!
Με το εσώρουχο ο Παπασταθόπουλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK