Ο ορισμός της χρυσής αλλαγής έχει όνομα, κόστισε ελάχιστα και στον τομέα του είναι ο καλύτερος του κόσμου

Η φανέλα βασικού μπορεί να ανήκει σε κάποιον άλλον, όμως τέτοια επιδραστικότητα από τον πάγκο είναι δυσεύρετη.

Arsenal's Martin Odegaard, left, celebrates with Arsenal's Leandro Trossard after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at the Emirates Stadium in London, Tuesday, May 2, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
(AP Photo/Kin Cheung) AP

Αναμφίβολα, οι παίκτες που κεντρίζουν την προσοχή των φιλάθλων και των media είναι κατά κύριο λόγο οι βασικοί παίκτες μίας ομάδας. Εκείνοι οι οποίοι βρίσκονται στο ρετέισον και παρέχουν τις απαραίτητες ανάσες στους υπόλοιπους συνήθως παραβλέπονται, με εξαίρεση τις στιγμές που μία αλλαγή θα καθορίσει ένα παιχνίδι.

Βέβαια, ένας "παγκίτης" έχει βαλθεί να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας με την ικανότητά του να επεμβαίνει καθοριστικά στα παιχνίδια προερχόμενος από τον πάγκο. Ο Λεάντρο Τροσάρ έχει χαρακτηριστεί χρυσή αλλαγή πολλάκις και πλέον δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη η πολύτιμη βοήθεια που δίνει στην ομάδα του.

Ο Έχει πετύχει έξι γκολ ως αναπληρωματικός σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Κανένας παίκτης δεν έχει περισσότερες συμμετοχές από τον πάγκο για συλλόγους στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Να θυμίσουμε ότι η Άρσεναλ πλήρωσε μόνο 21 εκατομμύρια λίρες για να τον υπογράψει, συν 5 εκατομμύρια σε μπόνους.

Ο ίδιος, στον κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για το Champions League ένιωσε πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μην επαναλάβει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Σκόραρε το 13 τέρμα του για φέτος και είναι ο λόγος που ενώ η Άρσεναλ ήταν στα "σχοινιά" εκείνος ισοφάρισε και επανέφερε την ηρεμία.

Μία ομάδα δεν μπορεί να σταθεί επαρκώς και με συνέπεια στις προκλήσεις μίας ολόκληρης σεζόν, ειδικά σε αυτό το επίπεδο, χωρίς την βοήθεια από όλους τους ποδοσφαιριστές. Εξάλλου, ο ποιο αδύναμος κρίκος της ομάδας είναι και η πραγματική δύναμη του συνόλου...

Διαβάστε περισσότερα

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία ο Κάρλο Αντσελότι, δύσκολο task ο επαναληπτικός, αλλά δεν ξεγράφεις την Ρεάλ

Η τεχνητή νοημοσύνη είδε τρελό "όνειρο" και προέβλεψε τις επόμενες κατακτήσεις Champions League μέχρι και το έτος 2103

News 24/7

24MEDIA NETWORK