"Ο Ουάρντα άργησε γιατί τον πήρε ο ύπνος στο αεροδρόμιο"

Εξήγηση για την αναστάτωση που προκλήθηκε σχετικά με την επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο πατέρας του παίκτη. Όπως αποκάλυψε, ο γιος του αποκοιμήθηκε στο αεροδρόμιο.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÓÁËÊÅ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / SCHALKE - PAOK (Eurokinissi Sports)
warda EUROKINISSI SPORTS

Ο Μετχάντ Ουάρντα, πατέρας του Αμρ, σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους ο γιος του καθυστέρησε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Για τους λόγους της καθυστερημένης επιστροφής του: «Έγινε παρεξήγηση, δεν κατάλαβε καλά πότε του είπαν ότι πρέπει να επιστρέψει. Αν πρέπει να επιστρέψει Παρασκευή ή Σάββατο. Παράλληλα είχε και ένα πρόβλημα με το αεροπλάνο. Έχασε την πτήση από την Αθήνα. Αποκοιμήθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενώ περίμενε την πτήση του για τη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό έχασε το αεροπλάνο».

Για τις δηλώσεις του Ίβιτς πως πρέπει να καταλάβει ο Ουάρντα σε ποια ομάδα παίζει: «Ξέρει πολύ καλά σε ποια ομάδα αγωνίζεται και θα ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έγινε».

Για το αν μίλησε με τον υιό του μετά το συμβάν: «Μίλησα μαζί του χθες, είναι επαγγελματίας παίκτης και του είπα ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί».

Για το ότι ο Ίβιτς τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Λάρισα: « Το ξέρω για την τιμωρία. Εάν ήμουν προπονητής, θα έκανα κι εγώ το ίδιο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK