Ο Ούγκο Λορίς βρήκε ομάδα υπέγραψε και διετές, τέλος από την Τότεναμ

Ο σπουδαίος Γάλλος τερματοφύλακας Ούγκο Λορίς δεν είναι πλέον παίκτης της Τότεναμ καθώς βρέθηκε ομάδα να τον αποκτήσει με τον ποδοσφαιριστή ν' αλλάζει ήπειρο.

Tottenham's goalkeeper Hugo Lloris watches the play during an English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Λορίς AP

Δέκα χρόνια κοινής πορείας είχε η Τότεναμ με τον Ούγκο Λορίς και έπεσαν οι τίτλοι τέλους σε αυτή καθώς ο 37χρονος τερματοφύλακας αποχωρεί από το κλαμπ ως ελεύθερος. Οι δύο πλευρές δεν εξάντλησαν τη μεταξύ τους συμφωνία που ήταν ως το καλοκαίρι καθώς ο Λορίς ήθελε να παίζει και βρήκε εν τέλει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο διεθνής γκολκίπερ, λοιπόν, έδωσε τα χέρια με τους Λος Άντζελες FC και μάλιστα υπέγραψε για δύο χρόνια με τη νέα του ομάδα. Πλέον, ο Γάλλος περιμένει την έκδοση της VISA για να μπορέσει να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και να ενταχθεί στο ρόστερ της νέας του ομάδας.

Η μεταγραφή του Λορίς στην ομάδα του MLS είναι κανονική και όχι με δανεισμό. Η Τότεναμ αναμένεται να αποχαιρετήσει τον επί χρόνια γκολκίπερ της μέσα στις επόμενες ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK