Ο Ουζουνίδης στάθηκε στα χρήματα που έβαλε στα ταμεία ο Μπεργκ

Στην ανάγκη να αποκτηθούν παίκτες για να καλύψουν το κενό του Μπεργκ μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κάνοντας αναφορά και στα χρήματα που κέρδισαν οι "πράσινοι" από τον Σουηδό.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Υπάρχουν αρκετά κενά που πρέπει να συμπληρωθούν στην ομάδα. Το τελευταίο διάστημα έγιναν πολλά, αλλά προσπαθούμε να κινηθούμε μεταγραφικά.

Ελπίζω σύντομα να έρθουν νέοι παίκτες και να ενισχύσουν την ομάδα. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις παίκτες για να καλύψουμε τα κενά του Μπεργκ, του Κλωναρίδη και του Εμποκού.

Έχουμε βρει κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις, κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχουν γίνει επαφές και περιμένουμε τις απαντήσεις. Ελπίζω μέσα στις επόμενες ημέρες να προχωρήσουν 1-2 περιπτώσεις", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Τέχελεν (εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με παρόντες και τους "κομμένους"), ο οποίς για το σίριαλ Μπεργκ που ολοκληρώθηκε με την αποχώρησή του, δήλωσε:

"Εμένα με ενδιαφέρει να έρθουν καλοί παίκτες. Ο Μάρκους ήταν ένας σημαντικός παίκτης. Έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα την περυσινή σεζόν και είναι λάθος να υπάρχουν συγκρίσεις. Κάθε ποδοσφαιριστής είναι ξεχωριστός και έχει διαφορετικά στοιχεία.

Ο Μάρκους έδωσε αρκετά πράγματα στην ομάδα. Μπορεί το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με την Αλ Αΐν να μην ήταν αυτό που περίμενε ο κόσμος, όμως ο Μάρκους έφερε χρήματα στην ομάδα. Από και εκεί και πέρα, πρέπει να βρούμε παίκτες που θα ταιριάξουν με το σύνολο και θα δημιουργήσουν μία καλή ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK