Ο παγκόσμιος πρωταθλητής που θέλει τον Μανωλά στην Ίντερ

Ο Κώστας Μανωλάς έχει "ρεύμα" στην Ίντερ. Διαβάστε για τον παλαίμαχο άσο και παγκόσμιο πρωταθλητή με την Ιταλία που προτρέπει τους Μιλανέζους να τον πάρουν από την Ρόμα.

Inter Milan's Marco Materazzi leaves a hotel in Madrid on Thursday, May 20, 2010. The Champions league final soccer match between Inter Milan and Bayern Munich is scheduled for Saturday, May 22 in Madrid.  (AP Photo/Arturo Rodriguez)
Inter Milan's Marco Materazzi leaves a hotel in Madrid on Thursday, May 20, 2010. The Champions league final soccer match between Inter Milan and Bayern Munich is scheduled for Saturday, May 22 in Madrid. (AP Photo/Arturo Rodriguez) ASSOCIATED PRESS

Τα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ που θέλουν τον Κώστα Μανωλά να είναι ένας εκ των πρώτων μεταγραφικών στόχων της Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι, αυξάνονται καθημερινά, και πλέον όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να πιστεύουν πως το deal θα ολοκληρωθεί.

Τελευταίο παράδειγμα συνιστά η τοποθέτηση του Μάρκο Ματεράτσι, με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Ίντερ το 2010 (ήταν στην ομάδα του Μουρίνιο που πανηγύρισε το τρεμπλ) και πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Ιταλίας το 2006 να εκφράζεται ανοιχτά υπέρ της απόκτησης του Έλληνα άσου από την πρώην ομάδα του.

Inter Milans Stevan Jovetic, left, challenges for the ball with Romas Kostantinos Manolas during the Serie A soccer match between Inter Milan and AS Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 31, 2015. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milans Stevan Jovetic, left, challenges for the ball with Romas Kostantinos Manolas during the Serie A soccer match between Inter Milan and AS Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 31, 2015. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

"Ο Βεράτι και ο Μπερναρντέσκι θα μπορούσαν να ήταν σημαντικοί αλλά εγώ στην άμυνα θα ήθελα τον Μανωλά. Είναι ο καλύτερος στην Serie A δίπλα στον Μπαρτσάλι της Γιουβέντους", δήλωσε μέσω συνέντευξής του στην "Corriere dello Sport" ο επονομαζόμενος "Matrix" των γηπέδων, για να προσθέσει:

"Είχα συμβουλεύσει τους ανθρώπους της Ίντερ να πάρουν τον Μπαρτσάλι, την εποχή που έπαιζε στην Βόλφσμπουργκ και κάποιος μου είπε ότι δεν ήταν παίκτης της Ίντερ".

Photo Credits: AP Photo/Arturo Rodriguez, Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK