Ο παίκτης του Σαουθγκέιτ που έζησε το πιο τρελό 24ωρο!

Ακούγεται απίστευτο αλλά ο παίκτης του Σαουθγκέιτ που έζησε πιο έντονα από όλους τον ιστορικό θρίαμβο κόντρα στην Κολομβία όχι μόνο δεν ήταν στο γήπεδο αλλά ούτε καν στην... Ρωσία. Διαβάστε το story.

England head coach Gareth Southgate, second left, talks to England's Fabian Delph, as an assistant offers water bottles for the players during the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
England head coach Gareth Southgate, second left, talks to England's Fabian Delph, as an assistant offers water bottles for the players during the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Είναι δυνατόν η εθνική Αγγλίας να δίνει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της και εσύ, αν και είσαι ένας από τους 23 παίκτες που επέλεξε ο Γκάρι Σαουθγκέιτ να τον ακολουθήσουν στην Ρωσία, να απουσιάζεις;

Ο Φάμπιαν Ντελφ το έκανε, καθώς την ώρα του Αγγλία-Κολομβία ήταν πάρα πολλά χιλιόμετρα μακριά αφήνοντας τα "λιοντάρια" με έναν παίκτη λιγότερο στην αποστολή, όμως μην βιαστεί κανείς να τον "καταδικάσει".

Υπήρχε σοβαρός λόγος για την απουσία του από το γήπεδο της Σπαρτάκ και ο πρώτος που τον κατάλαβε και του έδωσε την άδεια πριν από λίγες ημέρες ήταν ο ίδιος ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Η φράση "η οικογένεια έρχεται πρώτη" συνιστά μόνιμη επωδός του Σαουθγκέιτ και έτσι όταν ο Ντελφ του ζήτησε να πετάξει για την Αγγλία για να είναι κοντά στη γυναίκα του που ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, δεν του στάθηκε εμπόδιο.

Belgium's Youri Tielemans, left, and England's Fabian Delph during the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Belgium's Youri Tielemans, left, and England's Fabian Delph during the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Τουναντίον. Αν και τον υπολόγιζε (τον έριξε αλλαγή στο 6-1 επί του Παναμά ενώ του έδωσε φανέλα βασικού στο ματς με το Βέλγιο), του έδωσε το ελεύθερο να γυρίσει πίσω στο Νησί και επέτρεψε στον άσο της Μάντσεστερ Σίτι να ζήσει απίστευτες στιγμές μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Πρώτα πανηγύρισε από το σπίτι την πρόκριση της Αγγλίας στους "8" όπου μάλιστα ξόρκισε την κατάρα των πέναλτι (είχε αποκλειστεί στα πέναλτι στον ημιτελικό του 1990, στη φάση των "16" το 1998 και στον προημιτελικό του 2006) και λίγο αργότερα έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, με τη γυναίκα να του φέρνει στον κόσμο την τρίτη κόρη του ζευγαριού.

"Μόλις βίωσα τις πιο εκπληκτικές 24 ώρες της ζωής μου. Παρακολουθώντας τα αδέρφια μου να ανταποκρίνονται σωματικά και πνευματικά σε ένα σκληρό ματς, κλώτησα κάθε μπάλα και ένιωσα κάθε συναίσθημα μαζί με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους οπαδούς.

Στις 07:52 το πρωί της Τετάρτης εγώ, η γυναίκα μου και οι δύο όμορφες κόρες μου, καλωσόρισαν τη νέα αδερφούλα τους που ήρθε στον κόσμο. Δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις την ευτυχία και την ευγνωμοσύνη που νιώθω... Πίσω στη Ρωσία τώρα", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ντελφ, ο οποίος επιστρέφει στη Ρωσία για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ενόψει... Σουηδίας.

Ο παίκτης του Σαουθγκέιτ που έζησε το πιο τρελό 24ωρο!

Ε, μετά από όλα αυτά που έχει ζήσει αυτές τις ημερες, το καλοκαίρι του 2018 μάλλον δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK