Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε με... μυστηριώδη photo τον Λημνιό

Ο Δημήτρης Λημνιός μετρά αντίστροφα για να δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ και να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Αμφίβολος ενόψει Παναθηναϊκού ο Βαρέλα.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Φερνάντο Βαρέλα στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που θα γίνει στην Λεωφόρο (12/4, 19:00).

Ο 29χρονος Αφρικανός κεντρικός αμυντικός υπέστη μικρή διάταση στους κοιλιακούς, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Την Δευτέρα οι νέες εξετάσεις έδειξαν δελτίωση και ο Βαρέλα υποβλήθηκε σε διπλή θεραπεία. Η τελική απόφαση θα παρθεί την Τρίτη, όταν και ο Βαρέλα θα επιχειρήσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Δημήτρης Λημνιός, συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του (τους γονείς του και τον θείο του) και τον εκπρόσωπό του, πέρασε το κατώφλι της Τούμπας για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να παρουσιάσει την εξέλιξη της μεταγραφής, που πιθανότατα θα ολοκληρωθεί την Τρίτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK