Ο ΠΑΟΚ τίμησε με ξεχωριστό video τη μνήμη του Κρόιφ

Πέρασε ένας χρόνος ακριβώς από το θάνατό του αλλά ουδείς ξεχνάει τον θρυλικό Γιόχαν Κρόιφ. Δείτε το υπέροχο video που έφτιαξε ο ΠΑΟΚ προς τιμήν του "ιπτάμενου Ολλανδού".

Former soccer player Johan Cruyff from Holland, poses, during a premiere of The Last Match, a documentary about his 40 year soccer career, in Catalonia, Spain, Barcelona, Monday, Nov. 3, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former soccer player Johan Cruyff from Holland, poses, during a premiere of The Last Match, a documentary about his 40 year soccer career, in Catalonia, Spain, Barcelona, Monday, Nov. 3, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ήταν χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο προικισμένους σε ταλέντο παίκτες έχουν εμφανιστεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο διαχρονικά ενώ και ως προπονητής κατάφερε να αφήσει το στίγμα του, δημιουργώντας την dream team της Μπαρτσελόνα στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Σήμερα (24/3) συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατό του, όμως ουδείς έχει διάθεση να ξεχάσει τον Γιόχαν Κρόιφ, με σύσσωμη την παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια να τιμάει τη μνήμη του μιλώντας για αυτόν και κάνοντας αναφορά στα κατορθώματά του.

Μία από τις ομάδες που θέλησαν να τον τιμήσουν ήταν και ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να δημιουργεί ένα ξεχωριστό video και να το ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. "Ένας χρόνος χωρίς τον Καλλιτέχνη. Αυτό είναι τιμή προς τον Γιόχαν Κρόιφ", αναφέρει το σχετικό ασπρόμαυρο τιτίβισμα.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK