Ο Πάπου Γκόμες "πίκαρε" τον Μουρίνιο για τον χαμένο τελικό και ο Special One τον ειρωνεύτηκε για την υπόθεση ντόπινγκ

Μία δήλωση του Πάπου Γκόμες στην οποία αναφερόταν στον Ζοσέ Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει ο Πορτογάλος προπονήτης και δεν δίστασε να πετάξει την σπόντα του για τον θετικό δείγμα ντόπινγκ του ποδοσφαιριστή.

Roma's head coach Jose Mourinho takes off his second place medal after receiving it at the end of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. Sevilla defeated Roma 4-1 in a penalty shootout after the match ended tied 1-1. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά από το τέλος του τελικού AP

Τον Πάπου Γκόμες ειρωνεύτηκε σε δηλώσεις του μετά από την αναμέτρηση με την Μόντσα ο Ζοσέ Μουρίνιο, με αφορμή ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Αργεντίνος εξτρέμ λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί πως ήταν θετικός ο έλεγχος ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος είπε πως η μόνη ανάμνηση που έχει από τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι η νίκη εναντιόν του στον τελικό του Europa League ανάμεσα στη Ρόμα και την Σεβίλλη, αναμέτρηση στην οποία μάλιστα ο Πορτογάλος είχε ξεσπάσει κατά της διαιτησίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του 35χρονου εξτρέμ λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως παρόλο που έχει βήχα δεν θα πάρει σιρόπι γιατί έτσι δεν θα μπορέσει να περάσει τα αντιντόπινγκ τεστ.

"...Έχω βήχα, αλλά δεν θα πάρω κανένα σιρόπι ή κανένα χάπι. Διαφορετικά, μπορεί να έχω πρόβλημα να περάσω τα τεστ για το ντόπινγκ..."

Θυμίζουμε πως σαν βόμβα έσκασε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση ότι ο Πάπου Γκόμες, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο οποίος μάλιστα έγινε τον Νοέμβριο του 2022, δηλαδή λίγο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Μάλιστα, έπειτα από διεξοδικό έλεγχο αποφασίστηκε ο διετής αποκλεισμός του παίκτη από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, με τον ίδιο να ομολογεί πως ένα βράδυ που δεν αισθανόταν καλά πήρε ένα σιρόπι αλλά δεν ενημέρωσε τον γιατρό της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Θα πέσει ο Άγιαξ; Πόσα χρήματα έδωσε για να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού

Μπαρτσελόνα: Πούλησε και επίσημα παίκτη της στην Serie B, με πόσα χρήματα μπορεί να τον ξανακάνει δικό της

Μέσι: Το δημόσιο μήνυμα του Λίο που λήγει και τυπικά όλα τα σενάρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK