Ο πατέρας του Γκουαρδιόλα για τον γιο του: "Στο σπίτι δεν ήθελε να τον φωνάζουμε Πεπ"

Iσπανική εφημερίδα μπήκε στο πατρικό του Πεπ Γκουαρδιόλα που βρίσκεται σε χωριό της Καταλονίας και έμαθε μερικά από τα μυστικά του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι από τον πατέρα του.

Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Δεν είναι δα μυστικό ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί υπέρμαχο της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την υπόλοιπη Ισπανίας έχοντας μάλιστα εκφραστεί και δημοσίως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αυτήν την τάση του την παραδέχθηκαν άλλωστε και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο οι γονείς σε συνέντευξη που έδωσαν στην ισπανική εφημερίδα "El mundo" η οποία ταξίδεψε μέχρι το χωριό του Καταλανού τεχνικού, το Σαμπρεδόρ.

Ηταν μάλιστα μία συνέντευξη που πέρασε από...σαράντα κύμαντα καθώς ο Βαλεντί Γκουαρδιόλα, πατέρας του Πεπ, δεν ήταν ακριβώς...πρόθυμος να την δώσει. "Αν είστε από την "El mundo deportivo" ευχαρίστως να σας την δώσω. Αν είστε από την "El mundo", τότε δεν θα μπορέσω. Κατηγορείτε συνεχώς το γιο μου την τελευταία εβδομάδα και δεν θέλω να σας μιλήσω".

Ο πατέρας του Γκουαρδιόλα για τον γιο του: "Στο σπίτι δεν ήθελε να τον φωνάζουμε Πεπ"

Τελικώς ο γέρο Γκουαρδιόλα πείστηκε και άνοιξε το σπίι του προχωρώντας και σε αποκαλύψεις:" Ο Πεπ δε ήθελε να τον φωνάζουμε μ' αυτό το όνομα στο σπίτι, το είχε πει και στη μάνα του. "Εδώ μέσα, Πεπ δεν υπάρχει, στο σπίτι είμαι ο Χοσέ" μας είχε τονίσει και φυσικά μας έκανε υπερήφανους" επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Αφηγήθηκε και πως ο γιος του έγινε μέλoς της "Masia". "Τον πήγα εγώ ο ίδιος με το παλιό μου αυτοκίνητο. Την πρώτη μέρα δεν ακούμπησε μπάλα και ήταν πολύ θυμωμένος" ενώ μίλησε και για το σήμερα: "Δεν έρχεται πολύ πλέον εδώ. Τα εγγόνια μας έρχονται και αυτά για μερικές, μόνο, ημέρες. Εχω πάει στο Μάντσεστερ αλλά το χωριό μου μου αρέσει περισσότερο. Ο Χοσέ ήταν χθες στη Βαρκελώνη, τον είδα στην τηλεόραση. Δεν έχει πάρει όμως ποτέ να μας πει ότι "κοιτάξτε, βγαίνω την τάδε ώρα στην τηλεόραση. Δεν έχει το θάρρος. Ο γιος μου μπορεί να κάνει τα πάντα στη ζωή μου, ακόμα και να γίνει πρόεδρος στην Μπαρτσελόνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK