Ο Πελέ "έθαψε" τον Ντιμπάλα με... συνδρομή Μαραντόνα!

Ο Πελέ παρακολούθησε το διεθνές φιλικό της Βραζιλίας με την Αργεντινή και στο φινάλε στάθηκε στην εμφάνιση του Πάουλο Ντιμπάλα πάνω στο χορτάρι. Όχι όμως με καλό σκοπό!

Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Juventus and Crotone at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Juventus and Crotone at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η περίοδος αυτή δεν είναι σίγουρα η καλύτερη στην καριέρα του Πάουλο Ντιμπάλα. Το περασμένο Σάββατο είχε ισχνή παρουσία στον τελικό του Champions League και δεν βοήθησε την Γιουβέντους απέναντι στην Ρεάλ στον θρίαμβο με 4-1 των Μαδριλένων ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής πανηγύρισε με την εθνική Αργεντινής τη νίκη στο φιλικό με την Βραζιλία όμως και πάλι μπήκε στο... στόχαστρο!

Αυτή τη φορά εκείνος που τον έβαλε στην... μπούκα ήταν ένας Βραζιλιάνος και συγκεκριμένα ο κορυφαίος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο Πελέ! "Ο Ντιμπάλα; Δεν είναι τόσο δυνατός όπως λένε", δήλωσε αρχικά ο "Βασιλιάς" σε τηλεοπτική εκπομπή στο φινάλε του σπουδαίου φιλικού των δύο ομάδων στην Αυστραλία, και πρόσθεσε:

"Λένε πως μπορεί να είναι ο διάδοχος του Μαραντόνα αλλά το μοναδικό πράγμα που έχουν κοινό είναι πως κλωτσούν τη μπάλα με το αριστερό τους πόδι".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK