Ο Πεπ... φιλούσε τον Μάρκο Σίλβα υπέροχα

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα με 3-1 της Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα και πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός με έξι ήττες στα τελευταία επτά ματς, βλέπει την καρέκλα του να... τρίζει.

Watford's manager Marco Silva, left, greets Manchester City's manager Pep Guardiola ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Watford's manager Marco Silva, left, greets Manchester City's manager Pep Guardiola ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Κίνημα κατά του Μάρκο Σίλβα έχουν ξεκινήσει οι οπαδοί της Γουότφορντ, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Κι αν δεν είχε έρθει η νίκη κόντρα στη Λέστερ στις 26 Δεκεμβρίου με αυτογκόλ του αντίπαλου κίπερ (2-1) τότε θα είχαμε... πολύ πιο άσχημα σκηνικά.

Και τώρα όμως δεν είναι λίγες οι έξι ήττες στα τελευταία επτά ματς και η μόλις μία νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια για την Premier League! Ενάντια μάλιστα στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ", η Γουότφορντ είχε ήδη δεχθεί γκολ στο... 39ο δευτερόλεπτο από τον Ραχίμ Στέρλινγκ και όλοι κατάλαβαν τι θα γίνει πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Η Γουόρτφορντ ήταν πολύ κακή και πήγε με 2-0 πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια (αυτογκόλ του Καμπεσέλε στο 13'), ενώ στο 63' ο Αγουέρο έκανε και το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ήταν να μειώσει στο 82' με τον Γκρέι σε 3-1.

Από τα άλλα παιχνίδια και το πιο αξιοσημείωτο συμβάν έλαβε χώρα στο Σουόνσι - Τότεναμ (0-2), όταν ο... πρώην Φερνάντο Γιορέντε πέτυχε γκολ με το κεφάλι ενώ ήταν μισό μέτρο οφσάιντ!

Ο Πεπ... φιλούσε τον Μάρκο Σίλβα υπέροχα
© SKY SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK